Anglia esélye, hogy befejezze a nyári egynapos magasat Pakisztán ellen

De Pakisztán képes volt megragadni a figyelmet. Misbah-ul-Haq csodálatosan vezette őket, akik annyira nyugtalanok voltak, mint Desmond Lynam a pompájában, és talán jobban csinálják a nyomást. Természetesen nyugodt maradt, miután az oldalán két Test vereséget szenvedett Londonon kívül, ami aláásná a kisebb oldalak morálját – és a kapitányokat. A túra látványtalanul mentes volt az off-field eseményektől, ellentétben a Pakisztán utolsó két látogatása itt és ez jól tükrözi a kapitányt és a menedzsmentet (bár ez valószínűleg az első olyan turisztikai csapat volt, aki egy PR vállalatot alkalmazna, amely esetleg felelősséget vállalhat erre).Amikor Younis Khan-ra számított, az első három tesztben a frusztrációt követően, stilizált stílusban, miközben Yasir Shah-nak volt a karaktere és a készsége, hogy visszaforduljon Manchester és Birmingham után. Jégkorong Jonny Bairstow vezet: Anglia nyári | John Ashdown Bővebben

Ugyanígy Pakisztán arra késztette a realizmus kitörését, hogy Angliában álljon. Még a legélénkebb pörölyöknek is fel kell ismerniük korlátaikat. Alastair Cook még nem rendelkezik megbízható nyitó partnerrel; Joe Root után a középső rendetlen. Tudtuk, hogy a szezon kezdete előtt a minőségi spin bowlingok kevés.Semmi sem változott itt, kivéve az Ázsiában lévő hét teszt közelségét, ahol Anglia legalább két spinternek kell játszania. Közben Stuart Broad és Jimmy Anderson, akik ragyogó szolgák, nem lesznek képesek az óránként több mérföldet kell megcáfolni sokkal hosszabb ideig.

A következő két hétre a fókusz a fehér golyóra fog koncentrálni. Az első öt ODI-t a Ageas Bowl-ban tartják szerdán, és a végén a törvényes T20 meccs. A Super Series jelenleg nyolc ponton van zárva.

A közelmúltban Anglia sikeresebb volt a fehér labda ellen Pakisztán, miután legyőzte őket hangsúlyosan az Egyesült Arab Emírségek tegnap. Kezdjük a kedvenceiként.A szelektorok elakadtak a meglévő lebonyolítási sorrendben, aligha meglepőek, mivel az ő oldalaik a nyár folyamán 3-0 győzelmet is elérték a Srí Lanka.

Ezért Ben Duckett, mint Northamptonshire és Daniel Bell -Drummond of Kent, aki annyira boldog volt a lionok Sri Lankán ellen Az idei év elején, meg kell várni a fordulatait, bármennyire érdekes a tehetségük.

James Vince szerény formában nyáron, és Steven Finn, a sérülés miatt, az egyetlen figyelemre méltó távollét. Az illusztris trió visszatér a sérülésektől: Eoin Morgan kapitány, a Jos Buttler és Ben Stokes alelnök, aki a sorozatot specialistáként kezdheti befejezte a gyógyulását borjú sérüléssel.Nyilvánvaló, hogy ez a triumvirátus a csapat szívverését jelenti.

Részben ez magyarázza, hogy miért válogatták ki őket, még akkor is, ha nem játszottak semmilyen krikettet a közelmúltban. Továbbá, a modern játékos nem érez ugyanolyan igényt a folyamatos versenykritikára, hogy jól teljesítsen Anglia számára, mint sok előde. Még így is, hogy három rozsdás cricketers ugyanabban a csapatban szokatlan és potenciális felelősség.

Ezek a mérkőzések fontosak a sajátjukon belül. Ez az, amit a krikett igazgatója, Andrew Strauss és munkatársai helyesen követelnek. Továbbá, a Test és az ODI játékosok közötti forgalom olyan, hogy garantált frissességet biztosítanak az angliai oldalon, amikor találkoznak Southamptonban.A legyőzött Oval Test csapatból mindössze öt van az egynapos csapatban. De néhány játékosnak továbbra is jelentősége van a sorozat kimenetelén túl. A megbántott Alex Hales-et figyelemmel kísérik. Anglia színes ruházatában mindig kellemesebbnek látszott. Tekintettel a rémképző ovális próbájára, a választók biztosan szemmel tartják viselkedését, valamint a Pakisztán elleni meccsek kimenetét, mielőtt a karácsony előtti túrákra Bangladesre és Indiára gondolnának.

Időközben, Mark Wood, az elnyomhatatlan Durham paceman. Végül két boka mûvelet után hazatért a hazai krikettre, és éles varázslatokat adott a megyéhez.Nem számít sokat a játék formájáról vagy a labda színéről, ha a 90mph-t meghaladó mennyiségben szállítjuk a megfelelő irányba.