Anglia turnéja Ausztráliában a Brisbane eredményéhez kapcsolódik, mondja Eddie Jones

Eddie Jones elismeri, hogy Anglia reméli, hogy Ausztrália sorozatos győzelmét befejezte, a szombati Brisbane-i első teszt eredményeire hárul. A Grand Slam bajnokok turnéja az első alkalom, amikor a csapatok három mérkőzésen találkoztak, és a 17 korábbi találkozón Ausztráliában a Wallabies három helyen győzedelmeskedett, és négy összecsapásban soha nem vesztett a Suncorp Stadionban.

Míg Jones nem hajlandó megszabadulni Anglia nyerési esélyeitől, ha elbúcsúznak a megnyitó teszten, tudta, hogy az eredmény fontossága nem lehet túlzott.

“Meg kell nyernünk az elsőt.Ez az, ami a sorozatban szól, az első teszt, “mondta Jones.

” Két teszt után kell menni, de az első fog létre hozni egy oldalt, hogy megnyerje a sorozatot és azt akarja, hogy az az oldal, amely megnyeri a sorozatot. Eddie Jones visszatér az ausztrál turnéra Angliában megemelt látnivalókkal Eddie Butler Tovább

„Meg akarjuk nyerni az első teszt, és ha így teszünk tesszük magunkat helyzetben csinálni mindenféle dolgokat, és ez a célunk.

„Mi don nincs mentsége. Jöttünk ide, hogy legyünk előre, és ha elég vagyunk, győzni fogunk. Ha ez nem elég jó, akkor menj haza, és megtudjuk.”

Jones ígéretet tett, hogy fogadjon el egy»Bodyline«megközelítés szemben a World Cup döntős a hivatkozás a bowling taktikát alkalmazott Douglas Jardine Ashes győztesei 1932-33.Az ausztrál azt akarja, hogy a turista ugyanolyan agresszióval játsszon azzal a meggyőződéssel, hogy csak a dühös intenzitás előadása lesz elegendő ahhoz, hogy egy sor győzelmet biztosítson, amely azonosítaná Angliát, mint valódi erő a játékban.

A játékosok rájönnek, hogy valami másra van szükségük. A történelem megteremtése – és ezt próbáljuk megtenni – valami másra van szükségünk “- mondta. Columbus Christopher nem fedezte fel Amerikát úszva a saját udvarában. Be kellett mennie egy hajóba, és el kell hagynia, és nem lát semmit.Pontosan ezt kell tennünk.

“Olyan helyzetben vagyunk abban a helyzetben, hogy olyan dolgot kell tennünk, amit senki más nem tett, és ezt meg kell csinálnunk.”

Két alkalommal, amikor Wallabies-edzőként tevékenykedett az angolok kezében, 2003-ban, amikor Martin Johnson világbajnokság győztesei összetörtek előttük.

“Ausztráliában és Ausztráliában Angliában játszik Angliában az anyaország, “mondta Jones.” Különösen a nemzedékem, akik a nemzetköziség részeként nevelkedtek.

“Anglia mindig is mint a nagy testvér, és meg akarta verni őket.A Test Rögbi játékán mindenki megpróbálja legyőzni. “Ausztrália szerencséjét Michael Cheika, az edző, aki kevesebb mint 12 hónap alatt egy rosszul működő és alulteljesítő csapatát a világbajnokság döntősjévé változtatta .

“Csak annyit akarok tenni, hogy egy olyan oldalt hozzon létre, amely nyer.Ausztrália a világ második legjobb csapata, és képesek arra, hogy kiszabadítsák a védekezés gyengeségét “- mondta Jones.

” Bernard Foley kétszer Angliába tehette a világbajnokságot és Izrael Folau az egyik legtehetségesebb futó a világon.

“David Pocock és Michael Hooper sértő módon a legjobb hátsó sorok a játékban, és képesek a labdát át, és sértő lehetőségeket.

“Pocock különösen jól képzett a bontásban, és talán a világ egyik legjobbja.” Ha jól viseljük és kitisztítjuk, akkor esetleg letilnánk a játék, és ezt akarjuk tenni. “