Anglia végén sorozat sajnálom jegyzet, mint ötödik teszt összeomlása ad India 4-0 győzelem

És így végződik egy rekordos szaggatással. A tesztcsapatok soha nem vesztették el az első kopogtatásban 477-et szerezte meg, de Anglia sikerült megtakarítani. A játék elvesztette a 10 tartalékot a tartalékért, és az árkülönbség monumentális volt, megalázó bajnokság és 75 futás volt. jutalom a készséges kitartásért és egy bizonyos, önkényes, agy-halott csattanás következménye. Jadeja rendkívüli könnyedséggel rendezte meg az sport fogadás online eljárást, bár Karun Nair-t, a hármas századosot, egy olyan meccsnek nyilvánították, akinek a mágikus futamfesztiválnak kellett volna adnia.Ehelyett emlékezni fognak egy nem spontán kapitulációra, melyet nem egy lövöldözős felállás váltott ki, aki nem érdekli, hanem egy kimerítő túra igénye által elszívott, és egy olyan indiai oldal folyamatos kiválóságával, amely kegyetlenül kihasználta a gyengeségeit. Az eredmény egy batsmen-menet volt, mindannyian olyan teljesítményekkel, mint a callow novices.Alastair Cook megtagadja, hogy megvitassák Anglia jövőjét az Indián veszteséget követően További részletek

A tesztalkalmazással párhuzamos volt Dhakában sok holdja volt. Csak nyolc héttel az angol nyitók óta, Alastair Cook és Ben Duckett (emlékezzen rá?) Befejezte az egyik munkamenetet 100-at, nem bajnokságot Banglades ellen, és ezután Anglia dominánsról a dominóra.Csak egy szelíd botlásra volt szükség, és mindegyikük 164-re esett.

Valószínűleg ez egy érthetetlenebb sportfogadás bónusz összeomlás, amelyben Anglia elveszítette az utolsó hat wicketjét 15 futásra. A Chennai-ban lévő edzők talán magasabb minőségűek voltak, de a pálya sokkal kedvezőbb volt, mint Dhakában, ahogyan az eredménymutató azt tanácsolja. Az egyik különbség az volt, hogy Anglia öltöző helyisége Chennai-ban semmit sem hagyott; testük még mindig izomzadhat, de az elméjük kimerült. Nem számít, mennyire megbízható a felszín, hogy megtalálják a módját, hogy kijussanak.

Cook és Keaton Jennings csalódottsággal könnyedén vitték Angliát az ebédre. A két lean baloldali kezelő 97-et vette be a wicket nélkül, és időnként nehéz volt megmondani egyet a másiktól – kivéve, ha a fordított sweepet alkalmazták.Ez egy öntöttvas jelzés, amit Jennings sztrájkolt.

Néhány riasztás volt. A négy főszakácsot Ravi Ashwin, aki többször is megverte a denevéreket a mérkőzés második wicketje után, amelyik meglepően nem talált. Jennings a spinnerek ellen állt össze, amiket a Chester-le-Streeten ritkán találkozott.

Kíváncsi volt, hogy Virat Kohli olyan sokáig tartott – 70 perc -, hogy bemutassa a Jadeja-t, mivel a baloldali fonó meggyilkolta Cookot a sorozatban, hatszor elbocsátva. Jadeja első labdája lbw fellebbezést és felülvizsgálatot hozott, de sikertelen volt. More info

Az ebédidő Anglia inningének zenitje volt. A szünet után a Cookot megfogták a lábon, amint Jadeja lecsúszott, ami látszólag ártalmatlan szállítás volt, amely kilenc hüvelykből hiányzott a lábszár.Ez nem csak rossz szerencsét jelentett. Az Anglia kapitánya már így volt; India ezt tudta; így is Cook, így ez úgy tekinthető, mint a gyenge lövés kiválasztása. Figyelmeztetésében a legjobb Cook figyelmen kívül hagyta a szállítást.

Három újabb roham lépett fel egymás után, és Jadeja mindig is részt vett. Jennings-t elkapták és meghajolták; Joe Root söpört, amint ezt a sorozatot gyakran tette, és India felülvizsgálata sikeres volt. Nem sokkal azután, hogy Jonny Bairstow valahogy sikerült elviselnie egy láboldali szállítást Ishant Sharmától a midwicket felett, ahol Jadeja visszahúzódott, hogy ragyogó fogást kapjon, ami az atlétikájának bizonyítéka volt.

Szinte 20 versenyen Moeen Ali és Ben Stokes együtt maradt, az előbbieknek nincs hangulata, hogy korlátozza a játékot. Angliát irányították a teára és a következő 25 percen belül az intervallum után.A tortuous téli utazás után egy biztonságos menedék volt a látványban. Ezután Moeen Jadejába esett, úgy, hogy kísérteni fogja őt, és ami elbűvölte kollégáit. A wicket mögé jött, és az a próbálkozás, hogy a labdát középen eltalálta, elkeseredetten; Ashwin elkapta a fogást. Ebben a meccsen 190 futást ért el, megdöbbentő eredményt ért el, és elbocsátották a két legördülőbb képzelet elképzeléseit. Ha lehet, tegye körbe ezt a kört.

Lehet, hogy elfelejtették az aberrációt, ha Angliának sikerült megmentenie a játékot, de most az öltöző fél attól tart, hogy a legrosszabb, és aztán megtapasztalta. India bezárta a zsákmányát szakszerűen és kegyetlenül; Kohli minden bástyának volt a megfelelő edzője.Általában Jadeja volt, aki hamarosan elkeseredett Stokes-et indított a midwicket-hez. Bővebben

A dominó gyorsan leesett. Liam Dawson egy kacsahoz ment, amit egy tökéletes, észrevétlen googly álmodott meg Amit Mishra-tól. Yadav volt az ember Adil Rashid számára; a második új golyóval az első kézbesítés szelíd fogással zárult (természetesen Jadeja), majd a bal oldali karral a farok polírozott.Mostanra Jadeja úgy tűnt, képes arra, hogy a labdát üvegre fordítsa, így Stuart Broad és Jake Ball legalább azt állították, hogy a jó golyók címzettjei, a luxus megtagadta többségük feletteseit.

Tehát Anglia hazajött, diszkrét csomó, teljesen elnyomva, a kapitulációjukkal ellentétben, és a megrázó felismerés miatt, amit a negyedik és az ötödik tesztben összegyűltek, miután R & R kirándulást tett Dubaiba.

Néhány lakónegyedben a Cook minden felelősséggel tartozik hiányosság, mert ez a világ útja. Ennek a kritikának egy része mérsékelt lesz, de a határozott elvárás, hogy Cook lesz az Úr júliusában, az első teszt Dél-Afrikával szemben, mint tapasztalt nyitó denevér, aki a dobáson átpillant a kapitányára, hogy meggyőződjön róla, hogy kell-e felvenni párna.