Április másnaposság: nyolc játékot, öt veszteségeket. Sparta kockáztatja, hogy elveszíti szerencse

Black április amelyben elvesztette öt nyolc játékok, okozott komoly gondot.Talán szerencse, hogy a következő mérkőzés fog játszani Sparta vasárnapig, amikor eltört a naptár májusig.

Amennyiben szerencsétlen sorozat folytatódik, Sparta lenne kockáztatják, hogy elveszítik a második helyen. „És ez lett volna a baj,” vallotta edző Zdeněk Ščasný.

Míg a vezető Plzen fog szombat este bélyeg a második cím egy sorban (szemben reménytelen utolsó Ostrava haza csak egy egyszerű döntetlen), a spártaiak profit és tántorog és lassan elfelejti csodálatos utazást Európa Liga.

Hogyan elhalványul gyorsan és egyszerűen

Do április közepén töltött Letná hálás a bátor teljesítmény ellenére vereség 2: 4 Villarreal ünnepelte jutott hősök.Letette a következő két hétben, és hirtelen minden megváltozott.

A szerdai kudarc az első elődöntőben a hazai kupa (0: 2 Jablonec) kényszerítette a spártaiak, hogy azonnal kiegyenesedett.

Performance volt riasztó . A vendégek csak egy komoly lehetőség, és ha Jablonec Masopust 71 perc után egy remek szólót félúton terén elérje a célját, az eredmény 0: 3 Sparta lett volna semmi esélye.

„Természetesen szeretnénk, hogy előre (a kupa végleges) is harcolni, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne a végén a második a bajnokságban.Azt is gondolom, hogy a rajongók, sem a pohár érdekel, érdekel a cím, „erőteljesen deklarált középpályás Lukáš Vácha.

könnyen azonosítani mi futball prioritás: ez sokkal fontosabb, hogy a Master League célba, és biztosítsuk a jegyet a selejtező Bajnokok Ligája, mint kiadni egy visszavágót a Jablonec jutott.

Fontos megérteni, hogy Sparta fejlett a döntőbe, és tudta, így igyekeznek egyetlen trófea a szezon, volna jövő szerdán nyerni a három gól. Ez már önmagában is bonyolult küldetés, hogy fog kerülni egy csomó energiát.

Ezért logikus, hogy a csapat van erősítve a bajnokságban, amit sürgősen, hogy megvédje az ezüst pozíciót.Ő nem engedheti meg magának, hogy játszani tovább.

Vasárnap játszik Sparta Teplice, ahol ő nyer könnyen.

„Nem keresem a játékosok bocsánatkérést, mert tudom, hogy ez a helyzet megfelel és a másik csapat melyek hasonló terheket, és hasonló között „, mondta az edző Ščasný amikor megérkezett Letna további bizonytalanságot.

március Sparta még vezetett kifogástalanul, áprilisban azonban a problémák megsokszorozódott. Sparta nyert csak két nyolc versenyképes mérkőzések és minden mérkőzésen van az első gól, egyensúlyra.

„Ez elgondolkodtató, kezdjük komolyan szörnyű. Ha tudnám, hogy mi ez, azt azonnal el kell távolítani, „mogorván az edző Ščasný után szerdai kudarc.

Úgy tűnt, hogy lemondott, miután egy másik hiba…

De a homályban party!A második helyen lenne megtartani Sparta elvesztése ellenére, fáradtság és ošidnému jegyet. Mielőtt a harmadik Mladá Boleslav még egy kényelmes öt ponttal vezet. Mert úgy játszott csak 12 ponttal, követni fogja áprilisban után egy fekete őrült május Sparta játszottak tovább.

És ez nem várható.