Arjen Robben célja a VfB Stuttgart Bayern München bontása

A Bundesliga bajnoka, a Bayern Münchennek csak egy fele kellett, hogy szombaton a VfB Stuttgartot lebontják, mivel a bajnoki tetején a nyolcadik ponttal növelték vezető szerepüket egy másik erős támadási teljesítmény mellett, és a negyedik egymást követő címet tartották. p>

A Bayern, aki 10 egymást követő győzelmet szerzett a múlt héten az Eintracht Frankfurtban, ismét eltalálta a top lapot, és Arjen Robben és Douglas Costa mindössze 17 percen belül elhúztak. > Thomas Müller és a Bundesliga legjobb gólszerzője, Robert Lewandowski még két szezont adtak a szünet előtt ahhoz, hogy 11 és 14 gólt szerezzenek, miközben a csapatok felkelték a helyüket, amikor a középkorban abbahagyták az Arsenal 5-1-es bajnokságot A Bayern a szünet után elhagyta a gázt, de most hat versenyben összesen négy vagy több gólt ért el, összesen 34 ponttal, nyolc helyen a második helyezett Borussia Dortmund előtt, akik vasárnap Schalke-t játszanak.

A brazil Costa volt fa r túl gyorsan a Stuttgart elleni védők szárnyára, és a látogatók nem tudtak Bayern halálos támadó triót Müller, Lewandowski és Robben, mivel Bayern bajnoki rekordot talált 23 lövésből a célt az első félidőben.

Ott a Holger Badstuber védelmezője jó hírt jelentett a sérülések miatt, és a legfrissebbek közül a legfrissebbek óta újjáéledt április óta. VfL Wolfsburg elvesztette további alapját a Bayern elleni törekvésében, 2-0 a Mainz 05-ben, 13 ponttal a vezetők mögött a harmadik helyen.A Wolves 13 perc után 10 embert ért el, amikor Julian Draxler-t elbocsátották egy repülő studs-up kihívás elé.

Borussia Mönchengladbach hat versenysorozata a Bundesligában André Schubert edzője alatt 0 -0 ellen támogatott Ingolstadt. Mönchengladbach, aki 86. percben küldte el a Granit Xhaka kapitányt, a 19. helyen áll a hatodik helyen.

A Bajnokok Ligája klubja, Bayer Leverkusen 2-1-es veszteséget ért el a hazai Kölnben, és Kyriakos Papadopoulos védelmezője a szlovéniai nemzetközi Dominic Maroh pedig szinte mindkét gólt szerezte a látogatók számára.