Arsenal 0-1 Chelsea: öt beszélgető pont az Emirates-ből

Ez volt az a fajta vereség, hogy az öntudat kudarcot nyerjen, olyan fajta, hogy elhagyja Arsène Wenger hideg verejtékezést az elkövetkező éjszakákon. Az Arsenal egy dicsőséges lehetőséget tartott arra, hogy nyilatkozatot tegyen a bajnokok ellen, egy oldalt, amely az alsó középső asztalnál fekszik, és vállukra pillantott azokon, akik a láb közelében küszködtek. Tedd Chelsea-t a kardhoz, és a tetejéről az Arsenal legyőzhetetlenségét érezte. A lendület és a meggyőződés az övék. Most azonban a harmadik helyet foglalják el, egy csapat, amely még egyszer megzavarja az ellenfeleket. A Chelsea elleni labdarúgó elleni küzdelem a bajnokságban 572 percen belül tart, három év múlva. Nem öltötték őket a Premier League-ben 2011 óta.Ez nem csak José Mourinho, aki aláássa őket.Chelsea Diego Costa megsebesíti az Arsenal-t Per Mertesacker piros lapja után Read more2) Wengernek betegnek kell lennie Costa láttán A pártfogójuk személyisége aligha meglepődött , akár. Diego Costa többet nézett a régi önmagára későn, oldalsó befejezése a közeljövőben félúton az első félidőben hatodik gólonként. A lelkesedéssel folytatja az ellenfél védelmeit, a középső felsők vállára fojtogató fenyegetést. Arsenal ellenében az utcai harcos örökre előtérbe kerül.A Stamford Bridge-ben szeptemberben nyert győzelmét visszamenőleg büntették, de a Per Mertesacker-ről indított küldés ekkor indokoltnak tűnt: a kapcsolat lehetett enyhe, de Costa ütemben futott, még akkor is, ha a következő sorozat az agonizált tekercsek hatásosabbá váltak. A helyiek érzékelték a színjátszást, habár a látogatói támogatás csak egy kórusban örvendezett: “Diego Costa újra megcsinálta.” Végül is ő volt.3) A kockázatos döntés, hogy feláldozza Giroudot, visszavágott.

Hitetlenség a negyedik tisztviselő igazgatótanácsa fölé emelte, hogy Mertesacker elbocsátása után megkérdezze Olivier Giroudot. Itt Wenger feláldozta vezető gólszerzőjét, kilenc gólt az utolsó 10 mérkőzésén, és az egyetlen természetes frontembert a csomagjában.A döntés alapján logikus volt, hogy a Chelsea dominálna a labdának, és az Arsenal legnyilvánvalóbb fenyegetése a szünetben lenne, amikor Theo Walcott – a kapitány a nap 10-ik évfordulója alkalmából ünnepli a klubot – kulcsfontosságú lehet. Mégis, amint a házigazdák vándoroltak, tönkrementek. Alexis Sánchez, aki biztosan kulcsfontosságú lesz az eddigi szezon végéig, még mindig hiányzik a meccs fitnesz, míg Mesut Özil és Mathieu Flamini a legfejlettebb központi játékosok hosszú ideig. Ez soha nem a válasz. Amikor a játékot üldözték, nem volt támadó fókuszpontja, ahogy Giroud a standokról nézte.4) Fàbregas jól ismert színpadon élt.

A Costa bravo és Willian folyamatos kiválósága mellett egy másik alak volt – egy Arsenal szeretem a gyűlöletet – aki uralkodott.A Chelsea steward múlt héten elvesztette a munkáját, amikor Cesc Fàbregas-nak hívta a “kígyót”, a paranoia örökségét, amely a korábbi vezetés alatt zúdult, de ez egy olyan előadás volt, amely a vádakat félretette. Fàbregas diktálta a játékot, folyamatosan begyűjtötte a birtoklást és a csúszást a hazai védelemen túl, és újból létrehozta a kínálatot, amely ebben a szezonban hiányos volt. A spanyol már folyamatosan mozgásban volt, tudatában és ötletesnek, 54 szünetet tartott a szünet előtt, 12-nél többet, mint bármelyik másik játékos.A második félidőben Laurent Koscielnyre büntetést kellett volna nyernie, és az a tény, hogy az Emirates-ben több játékot nyert, mint eddig a játékban eddig játszott más játék, a megújult motiváció jele. 5) Hol van ez a győzelem a Chelsea-ból? / p>

Még mindig az alsó középső asztalnál, de ha a Mourinho elbocsátásától kezdve a veretlen tréfát inkább megtévesztőnek érezték, akkor ez az eredmény volt, hogy a bizalmatlanság visszatért. Ezzel elkerülhetetlen volt, amint vezetésük megtörtént. A Chelsea az egyetlen olyan csapat, aki nem hagyja el a pontokat a győztes pozíciókból a szezonban, bár csak kétszer, és ez egy olyan előadás volt, amely Mourinhóból eredt, a középső középpályán a hatalom és a kontroll miatt született.A Chelsea már galambos volt, a késő asztalnál, de ez a győzelem csak a hat leghíresebb alatt álló klubok közé került. A negyedik, még mindig 14 pontból álló pont úgy tűnik, mintha pontok lennének a láthatáron, de a közepén levő játékosok elkápráztatják, hogy a jelenlét a hátukon keveredik.