Az (1) képlet algája. Miért fontos, amikor meghal

Néha igazad van, néha csak helytelen generalizáció, de olcsó kritika. De most Nagy-Britanniában a hétvégén az F1 mutatott valamit, amit nyilvánosan érdemel. És ami rosszabb a szememben, mint egy olyan faj, amely nincs kegyelmében. És az alibizmust! Az első eset – a verseny előtti show, így a főnökök úgy döntöttek, hogy elindítják a biztonsági kocsit a karambális aggodalmak után. Azonban a versenyzők végül hat futamot töltöttek rajta, és amikor végül engedélyt kaptak a versenyre, a legtöbbjük azonnal a dobozokba küldték, hogy az átmeneti körülmények között nedves helyére cserélje a gumit. Sok helyen a pálya olyan száraz volt, hogy a legszélsőségesebbre már nincs szükség. És a televízión és a pilótákon a verseny után megkérdezték, miért nem kezdődött meg előtte? Miért van a paranoiás félelem a vízen a kifutópályán?Melyek a mai lovasok, mint az ilyen hölgyek? Nem, nem vagyok vérszomjas állat, amely repülő repülőgépen repül. Nem akarok visszatérni az 1970-es évekre, amikor a halál valamilyen “normális” része az F1-nek. De azt mondom, hogy a túlzott biztonsági intézkedések, mint például a vasárnapi Silverstone, csak egy alibisz az F1 vezetéséből. Ami ténylegesen elpusztítja a sportot, amely mindig a kockázathoz tartozik. Több hangot vesznek fel a DNS-nél, mint a motorok.

Ez nem az én különös sír.

Ez az, amit az F1 ikon mond. Niki Lauda, ​​a háromszoros bajnoka, és az a férfi, aki majdnem elégetett az autóban, azt mondta: “Ha 110% -os biztonsági garanciát akarunk, akkor elpusztítjuk az F1-et. Amikor eljöttem az F1-re, megszakadt a nyakam.Szeretném, hogy legyen ismét a sport az igazi férfiak, nem a fiúk, csak húzza a kart a kormánykerék. „

A Kimi Räikkönen, a másik világbajnok, hozzáteszi:” az ember nézi, ott kell lennie egy olyan képlet 1 gyorsabb és veszélyesebb. Ez része a játéknak. “

Most a sebesség és a kockázat eltűnik. Persze, lovasok gyakran lövők, és ez jó nekik valaki, aki tudja értékelni, hogy szenvtelenül verseny szükségtelen kockázatot. De úgy kell viselkednie, mint egy szülő. Még a gyerek is beszélve a lépcsőn egy ideig, miután megtanult járni, de ha folytatni akár hat évig, fáj főleg neki.

Mivel az ardenneki a gyermekek tartoznak.

Most a “British” Alibism No. 2 Nemzetközi Gépkocsi Szövetség (FIA) harcol a rádiókommunikáció ellen.A versenyző mérnökei azzal a logikával szemben támadtak, hogy a versenyzők mérsékelték a “rossz” F1-es autót. A pilóták ezt a cenzúrát veszélyesnek tartják, az FIA-t, de csak a versenyző “törvények” szerint, mert a pilóta nélkülözik a kocsit, Nico Rosberg nem tartotta meg. A brit verseny végén sikerült vezetni a kocsit, és csak a bokszfal segítségével köszöntötte versenyzését. Ez volt a második, de nem meglepő, hogy csak feltételes hely volt. A biztosok büntetést ígértek.

Jól jött. Rögtönzött 10 másodperc, Rosberg maradt a harmadik helyre, de segítség nélkül nem kell egyáltalán futnia, vagy a vereség mélyén.Ugyanakkor ez egy szomorú precedenst és bak-múló, mert stabil már tudjuk, hogy 10vteřinová büntetés elfogadható büntetés megsértése a törvény.

És valahogy ez a F1 van most.