Az animált üstökös először ünnepelte: Megnyertük a műért

A játék előtt melegen üdvözölte a szervezőket, és figyelmen kívül hagyva az utasításokat, vagy figyelte a játékot, körülnézett a DRFG aréna állványain. “Mint mindig, jól éreztem magam a teremben” – mondta Vladimír Kýhos vendégedző.

Az üstökös első alkalommal nyert az új edző alatt, amely a Libor Zábranský és a Martin Pešout klubvezető, és a tizedik pozíciót a lejátszásban játszotta. – Azt hiszem, a Comet életben van, egy másik éghajlat van a kabinban. Ő is több lelkesedést kapott a játékért ”- jegyezte meg Kýhos, aki tavaly befejezte a kék-fehér klubot.A sikeres edző vezetése azonban nem hosszabbította meg a szerződést.

A Kometa megközelítését még mindig tisztességtelennek tartja. A Zabransky tulajdonos ismét azzal vádolta a korábbi edzőt, hogy új újdonságokat kényszerít be egy újságnyilatkozatban.

Szerdán mindketten ismét játszottak. Nem mint vélemény ellenfelek, hanem edzők. Az ilyen filmek nem szégyenkeznének a filmírókkal, de a főszereplők előadásai nem voltak hollywoodi paraméterek tegnap. Minden békében történt, felesleges érzelmek és gesztusok nélkül.

Amikor Radim Zohorna, a Brnói ifjúság, a 37. percben megnyitott, Zábranský csak az Otos Železný csapat vezetőjével csapott be. így a nézőknek máshol kellett keresniük az estét.Lehet, hogy Brnóban. “Az első harmadban sok idegességet láttunk, de csak Mario-nak köszönhetjük” – dicsérte Mark Čiliak kapus veterán Petr Ton, aki a 44. percben 2-0-t szerzett. – Akkor egy kicsit nyugodtunk, de fizikailag teljesen megzavarodtam – kilégezte a láthatóan izgatott Ciliakot. – Magnesiát kellett adnom, görcsök voltak. Tényleg elég volt – tette hozzá a 25 éves.

Az üstökös nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is felfedezte. Végül is, a Brňáň az elmúlt kilenc játékból nyolcat vesztett el.Alois Hadamczik edző lemondott, ijesztő játék. “Ismertük az egész szünetet, hogy fel kellett készülnünk, mintha a hetedik játszótér lenne, mert a körülöttünk lévő csapatok jobbak voltak, mint mi,” mondta Tony.

“Nagyon jól képeztünk és jól dolgoztunk. Azt hiszem, megérdemeltük a győzelmet – mondta a szlovák kapus. “Nem azt mondom, hogy a többiek nem vonultak fel, de amit én néztem, talán még többet adtunk neki.” Mindannyiunknak volt egy fejfájása, amit gondoskodnunk kell. ”

A Blueboards segített meggyógyítani Leos Cermak kapitányt, David Ostrizek csatárt vagy Jan Hanzlík kulcscsőrét. – Amikor Hanza jégen ment, megnyugtatott.Amikor letiltotta a rakétákat, csak térdeltem, és vártam, amíg valami eltávozik – mosolygott Ciliak. “Nagyszerű impulzus volt a fiúknak, hogy jöjjenek vissza a műsorra.”