Az elutasított csatár Kadlec: Dühös volt. Megérdemeltük a célt

“A bajnokság végéig semmiféle pontot nem szabad elveszíteni” – mondja Kadlec. És ez bonyolult, inkább irreális a jelenlegi csapatmunka során.

Sparta vs. Pilsen jó teljesítményt mutatott. Az egyik, aki tapsoltak tapsolni a taps végén. De ismét, egy szegény, véget érő és érzéketlen vereség, csak egy gólt lőttek a Kolár látogatásában. A táblázat Sparta hatodik a tíz mérkőzést nyert csak négy és adta csak kilenc gólt…

„Ismét nem voltak eredményesek az utolsó részben, volt egy csomó halad, sok penetráció.De sajnos mindig csak egy védő rúgására ért véget – mondta Kadlec.

A mérkőzés végén csak a cél az összes a legközelebb, bár a távolság – a híres akció Tomas Rosicky – a kapufáról.

„Nem akarjuk, hogy a játék, hogy lassítson, a védők voltak és azért, mert jól csináltam, ezért megpróbáltam. Először azt hittem, hogy jó úton halad az út mentén, de elkapta a megfelelő hamisítványt, és majdnem elkezdtem ünnepelni. Sajnos, Koza (Matúš Kozáček – jegyzet) végül odaért, és elindult “, leírta a helyzetet.

Ezután Ben Chaima követte. Ez a cél, de az útból. “Düh volt.A cél, amit megérdemelt…Abban az időben ez esett ránk, mindazok az érzelmek, de ez egy olyan döntés, amit most ismét lehűtjük, „Kadlec megrázta a fejét.

” Mi hozza a legnagyobb meccs, de a nulla pont. A győzelem után nem több, mint bármelyik akaratunk, sajnos nem tudjuk ezt megtenni “- folytatta. A csalódottság, ami a helyzet, szó szerint ismét felgyújtott. A Dukla-ról szóló utolsó felhívás után azt állította, hogy a titulusra kell gondolkodniuk.

Most még rosszabbak: tíz fordulóban csak a pilseni pontok felét vették fel.

“Még mindig el fog menni. A bajnokság egyharmadában vagyunk, de tizenöt veszteséges pont nagyon sok – mondta Kadlec -, ma minden meccsen meg kell játszanunk…És hogy ne veszítsünk el pontokat a bajnokság végére, nagyon nehéz lesz. “