Az Euroleague megdöbbent, ami lehetetlenné teszi Vesely és más csillagok képviseletét

Az új szezon lesz az első alkalom, novemberben és februárban romboló reprezentációs ablak minősítési dupla fejléc világbajnokság Kínában, akkor vezet az út az olimpia Tokióban.

FIBA ​​kívánja láthatóságot befolyásoló Duel és az e célra létrehozott mentén a labdarúgó reprepauzy fent említett (bár ez megadta NBA játékos). Abban az esetben, ha a hívott férfiak Európából, így a kínai és más klubok az esemény megérkezett, repült a levegő a „felfüggesztés”, „kirekesztés” és a „tilalom”.

Euroliga nem volt hajlandó elfogadni a tervezett mérkőzések ugyanazon napon belül.Hosszas tárgyalások után a FIBA ​​képviselője párbajok úgy döntött, a nappali műszak után Eurolize akart létrehozni a mérkőzést kedden, hogy a játékosok is megérkezik a központ válogatott és pénteken nekik játszani. De az első klubok elutasították a kompromisszumot.

“Az Euroleague mindig támogatja a nemzeti válogatott versenyeket. A FIBA ​​javaslata azonban nem foglalkozik a FIBA ​​2017-es naptárának legfontosabb kérdéseivel, amelyet a klubokkal való előzetes egyeztetés nélkül hoztak létre. Ehelyett új nehézségeket okoz. Ezért nem tudja elfogadni a javaslatot FIBA, „a nyilatkozat Euroliga.

FIBA ​​válasza fejezi ki csalódottságát, hogy elveszítik a” arany lehetőséget „, hogy megoldja a problémákat. “A kisebb változtatások megoldják a mérkőzés eltérését” – írja a World Basketball tisztviselői.ECA szervező Euroliga, az ő csak az érdeke egy szűk csoportja klubok, ezáltal figyelmen kívül hagyva a többi kosárlabda család és a fejlesztés a játék Európában.

A klubok szerint azonban a probléma nagyobb. Nem szeretik azt a tényt, hogy a kosárlabda játékosok nagy stressz alatt vannak. Például, a játékosok Fenerbahce Isztambul Euroliga játszott november 16-án Moszkvában, november 19 hazai bajnoki, Euroliga November 21, három nappal később ő játszik a nemzeti csapatban, két nappal később egy másik képviselője várhatóan indul a nap után visszatért Isztambulba azonnal repült Spanyolország a következő euroligový mérkőzés.

a két hét során játszott volna hat játékot, hozzá több ezer kilométerre nacestovaných.Ezenkívül egyes játékosoknak utazniuk kell más kontinensekre, mivel a képesítés is Amerikában vagy Afrikában van. „Ez tesz játékosok több mérkőzést egy lerövidített nélkül a szükséges pihenés, ami növeli a sérülés és a fáradtság”, mondja euroligové klubok. Otthon

Pillanatok euroligového végleges közötti Fenerbahce és Olympiakos

Az éles nyilatkozatok hangzottak az elmúlt hetekben. Például Paulius Motiejunas, a Žalgiris Kaunas ügyvezetője elmondta, hogy nem fogja hagyni a férfiakat a válogatottban.

Az óriás azonban készek folytatni a párbeszédet, és kompromisszumot, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb játékosok, hogy képviselje.

A Real Madrid, a Panathinaikosz, CSZKA Moszkva, et al. hosszú távon más modellt javasolnak.A klubszezonnak június közepéig kell véget érnie, az eseményért, a selejtezőkért és a végső versenyekért, majd júliusban. Augusztus után, szeptembertől kezdve, egy új évre készül. Eddig a legjobb férfi rendezvény szeptemberben.

Csillag hiányzik csak cseh csapat

Against naptári az Európai Kosárlabda Szövetség (UBE) képviselői szintén beszéltek. “A nemzeti jersey viselése tisztelgés minden játékos számára, de a játékosok is vállalják a munkáltatójukat. A reprezentatív szünetek kellemetlen helyzetbe hozták őket.Nem tudjuk elfogadni azt a tényt, hogy ez lesz csak a játékosok, akik viselje a terheket közötti döntés Euroliga és a FIBA, és így esetleg veszélyeztetheti karrier „, írták a véleményében.

A cseh válogatott jelenlegi állapot azt jelenti, hogy nem fogja tudni használni a szolgáltatást a legjobb játékos az elmúlt két szezonban Jan Vesely, aki viseli trikó Fenerbahce, akivel megnyerte az Euroliga májusban. A selejtezők Izlandra, Finnországra és Bulgáriára találnak.

Most, Bulgária jön is a legnagyobb csillag Sasha Vezenkova a Barcelona és az amerikai bolgár útlevél Dee Bosta származó Zalgiris Kaunas.Izland ismét képes segíteni pivot Tryggvi Hlinason Valencia és Finnország döntő hátvéd Petteri Koponen Barcelona.

A nemzeti csapatok Szerbia, Spanyolország, Franciaország és Oroszország voltak az utolsó Eb-káderek, amely lényegében teljesen NBA játékos és Euroliga , akivel nem számíthatnak a képesítésekre.

Fight főnökök nem hiábavaló

Azt tehát már az első nap után a vége az idei Eurobasket nagy nyomás nehezedett a FIBA ​​és az Euroleague közötti sztrájkok rendezésére.

A közös eljárást a legerősebb nemzeti szövetségek vezetőinek – Ingo Weiss Németországnak választotta. Andrei Kirilenko Oroszország, George Vassilakopulos Görögország, Giovanni Petrucci Olaszország, Jorge Garbajosa Spanyolország és Hedo Turkoglu Törökország számára.Világossá tették, hogy megidézi a legjobb dolog az Európai palubovkách fut, és az oldalára a FIBA.

Jean-Pierre Siut, az első ember a francia kosárlabda, majd sürgette mindkét fél engedményeket tenni. Hiába, ahogy láthatja.