Az évtized kanonádja megerősítette: ez a fiatal nő minden nap javul

Már az elmúlt hetekben volt húszéves natív Bordeaux vett egyike azon kevés európai reményeket a helyzetben az első körös felvenni idén a crack. Emellett Íjak Doncic és Džanana Musa, arany tehetségek balkáni kosárlabda, valójában az egyetlen.

Mivel a két kétméteres csodák Okobo eltekintve csak a mindent. Doncic és Musa ragyog a nemzetközi színtéren akár tizenhat éves, és mivel felszálláskor, összeomlik, és szeszélyeit szorosan nyomon nemcsak Európában, hanem körében NBA cserkészek.

kongói apa fia csinál egészen másképp.Keresztül harmadik francia bajnokságban szülőhazájában Bordeaux elment egy közeli klubban Pau-Lacq-Orthez és kis lépésekben megy fel.

Egy elszánt fiatalember az ő programja, aki nem habozott, hogy tartalmazza a partnerség a sport pszichológus élesíteni angol…NBA álom él.

Az ő 188 centiméter, mégis van még a francia Nemzeti Tudományos és figyelembe INSEP ifjúsági képviselet gallok hívta amíg csak előtt XIX.De most már 18,9 pont volt a mérkőzésen, és a harmadik legjobb lövő pozíciója a 20 éves európai bajnokságon.

Az elmúlt évben a junior bajnokságot is próbálták, és a francia bronzérmet vezetett, mint rangos edző. A FIBA ​​Europe Cup 20 pontot szerzett (öt kísérlet hat kísérletben), 10 segédprogramot és hat lepattanót; de az iparág két pontján maradt. Huszonnégy évvel ezelőtt 16 pontot (négy hármas-hét kísérletet) tett, és öt segítőt adott hozzá, de az Okobo még mindig az egyik sok tehetsége volt.Nagy előrelépés, és vele együtt egy jelentős elmozdulás draftovými becslések jött a naptári év 2018 most miatta változik a program, és az általános vezetők NBA klub.

költözött pozícióját vezetője a dél-francia klub dicső múlt. A verseny, az egyetlen francia, aki kimondta csapat forgatás táblázatban.

„Minden nap egyre jobban, magam rajta, hogy láthatjuk. Persze, szeretem a képzési lehetőségeket, hogy felajánlotta nekem a Pau-Lacq-Orthez, de tudom, hogy nagyobb mértékben javult a létesítmények a klub NBA „, mondja Okobo hogy Amerikában előtt a júniusi tervezet.

ütőkártyája a majd tegyen erőfeszítéseket felhívta a múlt héten az első negyeddöntős a francia bajnokságban.Az AS Monaco, az alaprész nyertese, valamint a Bajnokok Ligája védekezésében is működő csapat csapata Okobo 44 pontot ültetett be. Ebből 25 az utolsó negyedévben. Nyolc trófeát szerzett 11 lövésért, és az utolsó pillanatig megtartotta csapatát, de Monaco kedvence még mindig megnyerte a 99:97-et. 1989-ben jobb volt – egyetlen pont.

A Pau 73:98-ban elvesztette és a szezon véget ért neki. Az Okob 14 pontja és három hármas-hat felvétele hirtelen kiábrándító. Mégis ismét csapata legjobb ágyúja volt.

A fentiekből kitűnik, hogy az Okobo gyakran és gyakran szeret távozni. És pontosan. Egy jobb fegyver az arzenáljában aligha lehetett volna.Jó esélye van arra is, hogy belépjen az NBA-ba és a francia csapatba, bár nincs szükség tehetséges játékosokra.

Több mint két méternyi távolság nem sérti meg a tervezetet.