Az üstökös ragyogott, és Pilsen jól ment. A Sparta viszont kipusztulással küszködik

Rosszabb időszak ellentétes tapasztalatokat Sparta, ami után egy váratlan hazai vereség a Pardubice kedden předehrávce ahhoz, hogy ne Trinec. Meggyőzően megverte a 4: 1-et és a harmadik. Köszönhetően jobb eredményeket, mielőtt Chomutov.

Észak-Csehország tétovázott otthon Hradec, vezetni. A vendégek összegyűjtötték, sikerült megfordítani a pontszámot, és 3: 2-t nyertek. Az asztal nyomorúságos megadása után a szezon költözött a hatodik helyen.

Az utolsó marad Litvinov, aki meghalt Jihlava ideje 1: 4. Zlín nem volt Mladá Boleslavban, és elvesztette ugyanazt az eredményt. Pardubice után váratlan siker Sparta legyűrte otthon Olomouc 1: 2 túlóra.

Trinec sikerült lépését a játékot, és gólt követően 88 másodpercig.Ciencala volt az első lövés a játékban (ő volt a felelős a Hrnának) és a stadion felrobbant. Négy percen belül az első bajnoki célt Ondřej Kovařčík szerezte, aki átjutott a kapusig. Amikor Roth éles ütést ért el a játék közepén, nyilvánvaló volt, hogy Sparta nem fog eljutni a körbe. Különösen akkor, amikor Adamski 49: 13-ban használja a számszerű előnyöket.

Zlín nem igazán koncentrált az elején, 1: 23-kor Klepis rendezte neki, aki lőtt a korongot a kapus mögött, és elvitte a vonal mögött. Négy percen belül Valský felemelte, aki Pacovský hátán az elsõt a bár alá sújtotta. A 13. perc már 3: 0 volt, mert Orsava kihasználta Klepiš passzát a kapu mögül.Amikor Zlin a második részben csökkentették, mindössze 20 másodperc alatt mögötte vissza a Földre újra Orsava. Otthon

Hradec sikerült viszont a mérkőzés Chomutov. Az elején a második időszakban elvész, ha beváltása gyengülő Slováková csapást egy kört, de hamarosan rendezni…térképet az előnye, és jelzett pontszám fonott 38 másodperc után változik oldalán Köhler, aki a hálózati játék – kétszer egy korongot došťouchal Lacová vissza. Egy pillanattal később a vendégek nyugodt mégis Koukal, akinek gyors lövés nem elég Laco mozog. Otthon

Vítkovice volt egy nagy taktikai csata, így a nézők látták az első komoly esély közepéig a játék, amikor egy hibát otthon védve Kubalík és Stachem egyedül a kapuson, de az akció megrontotta egy szükségtelen passz.Az első gól 45: 16-ra esett, mikor Pilsen kihasználta a hatalmi játékot – az ágyú Kubalík mindent rendezett a tizenegyedik góljával a szezonban.

Litvinov nem sok mindent mutatott Jihlava-ban, így először is bevont. A hazai ellenfelek lecsatolták a csavart: Hlinka Angelo központját találta, aki nem meglepődött, hurokot készített, és lemezt adott a Žalčíknak. Elõtte csak egy üres kapu volt…35: 23-kor Kubalik nagyszerű technikát mutatott be, kis helyet kitalált, és üres volt.Amikor Severočechům elején a harmadik részben sikerült PowerPlay esett, megdermedt néhány percig – még egy numerikus előnye – Seman. Otthon

Amikor az üstökös jött a végén az első időszakban, hogy vezesse Erat tudott Liberec megváltoztatása után fél fordítsd az eredményt. De Brno nem adta fel. A 35: 29-ben Vincour kiegyenlítette a vezetést, és visszavezetett Zaťovič-ra egy szivárgás után, amely bekhend blöffvel zárult. Amikor már a harmadik szakaszban hozzáadott még három gól és Haščák Krejčík (szerzett kétszer), a győztes világos volt. Otthon

Pardubice érvényteleníti az előző váratlan győzelem Sparta. Olomouc ellen nem kaptak esélyt, és még a 26. percben is összegyűjtötték saját teljesítményüket.Zadron Trončinsky először felsikoltotta a botot, de aztán Strapac rohant, és a visszatérő védők segítségével meg tudta nyomni a gerincet a gólvonal mögött. A vendégek kétszeresére emelkedhettek, amikor Škůrek elütötte a bárpultot. Rolinek végül letelepedett, de a meghosszabbításokban örültek azoknak a vendégeknek, akik elmentek az ellenfél védekezéséből.