Az utolsó helyről az elsőre! A norvég futó esett, mégis arany

Az első nagy karrier sikert a 24 éves norvég a lehető legjobb pillanatban töltötte. Megnyerte az olimpiai versenyt Phenjanban. A győztes módon, hogy közé a nagy hős a játékot.

„Ugyanakkor úgy tűnt, hogy a legrosszabb nap az életemben,” mondta.

A képernyő alján akár az aranyérmet. Norvég futók Kruger tapsol az egész sportvilág.

Száz méter után a Start ő összeütközött Denis Spitz és Andrew Lark. A sílécek és botok összefonódtak egymásba. Krüger repült fejjel előre, Spitz ült síelés és eltörte a pálcáját.

Mielőtt az egész raj megfejteni, átfutott rajtuk az egész mezőnyt.Kruger, aki meg kellett változtatni pálca törekvés indult el a pályán, mint az utolsó.

Soha ne add fel!

A felső időközben keményen dolgozott Fin Niskanen gyorsan tépte a mezőny, ami Kruger még bonyolultabb a helyzet. Vajon futók nyújtás előtte, így várta trükkös előzés egyik ellenfél a másik után.

Mielőtt egy nagy harcos megjelent, vezette az első körben, és a statisztikák kiszabott információ: Simen Hegstad Krüger megy 67. helyet 67 versenyzőt.

„azt reméltem, hogy egy erős szél nem akarja, hogy bárki, hogy menjen előre, és húzza a többi, de az arány már a kezdetektől nagyon éles,” írta le.

a veszteség kezdetben csak nőtt.Annak ellenére, hogy a lassabb versenyzők nem túlzásba az ideális tempót.

A hatodik kilométernél már mögötte 29 riválisok, de a vezető Niskenena folyamatosan veszít 37,8 másodperc alatt.

A verseny közepén, de volt tizennegyedik és hamarosan az átállás után a korcsolyázás végre építeni a vezető csoport.

ciklus „Soha ne add fel”, azaz „Soha ne add fel”, amely készül egy televíziós csatorna NOB hamarosan kiad egy új történet. Simena megdicsőíti Hegstada Krüger.

„Azt gondoltam, az volt, hogy rohantam a többi,” mondta. Amikor ezt tette, azt mondta: „OK, így egy darabig, kaptam a ritmust, és az utolsó körben próbálja támadni.”

Azt gyanította, hogy sikerül csak néhány meglepő szélütés.Ő ütött hat kilométerre menni, és gyorsan átvette a vezetést.

„Nincs jobb, mint még soha nem tapasztaltam, hogy az érzés nem is leírni,” nevetett a televíziós kamerák, amikor átlépte a célba kaput.

meghökkent látni, hogy mögötte hajtott honfitársai Sundby és Holund, és létrehozott egy teljesen norvég dobogóra. És valószínűleg nem kerülheti el a tényt, hogy a norvég osztag most áttört a célba fénysorompó Denis Spitz, amelynek kusza a kezdeti ősszel és kiégett egy hasonló versenyt, mint ő.

Kivéve egy kardinális különbség.