Bízom benne minden versenyen, mondja Nováková, mielőtt Phenjanba megy

Nováková Petra a félelmetes napokat élvezi. Eleinte a világbajnokság hétvégéjén megerősítette, hogy az eredménytáblákra támaszkodott, és elit futott a sarkában. Annak érdekében, hogy ne legyen túl kicsi, kedden is volt vizsga és három kredit. Az iskola sietett, hogy felvette az olimpiai gyűjteményt. Ma az Olimpiára repül. “Jó hangulatot és pozitív energiát akarok velem. „Azt várom, hogy minden faj” Doe elvárja, hogy a téli olimpia Phjongcshang.

Miután tavaly, befolyásolja a betegségek és megújult váll sérülés idén Novakova gyarapodását. A Karlovy Vary-i Nové Hamry-i sífutás a legtöbb versenyen szerezte meg a pályáját. Ez a kilencedik legjobb idő Lenzerheide-ben.A Tour de Ski véget ért a tizenharmadiknál.

“Kényelmesebb vagyok és többet hiszem.” Az elmúlt tél folyamán bekövetkezett változás elsősorban a pszichében rejlik. – A fejemről van szó. Rájöttem, hogy élvezni kell, szórakoztatónak és nem kötelességnek tekintve “- mondta a CTK-val egy interjúban.

Egy évvel ezelőtt beteg volt, aztán nem tudott járni. “És a fej kezdett játszani. Azt hittem, nem fog menni, és ez nem megy tovább – emlékezett vissza. A Lahti világbajnokságán vállat vont, és befejezte a szezont. “Ez volt az utolsó pont. Azóta eldobtam a fejemet, és más helyről vettem a sportot. “A nyár jó volt, de a szezon előtt hirtelen csípőproblémákkal küzdött. A szeptemberi gleccser lovagolása helyett pihent.Ismét kínzás volt tapasztalható. “Nagyon nehéz volt. Nem tudom, mi ez, de valahogy nem írta alá a számomra. „

kimarad a nyitó világbajnokság és a sorozat jött december elején Davosban. De egy hete szünetet tartott. “Jól éreztem magam a síléceken, és boldog voltam. Azóta működik. A sport nem a feladatokról szól, hanem főleg szórakoztató, és élvezem a hóban való vezetés érzését – mondta.

A Karlovy Vary Slovan 42 éves fiatalja elmegy Phenjanba a tíz legjobb gondolattal. “Miután az eredményeket futott, neki megvan, és remélem, hogy lesz.A hegy nincs messze „, hisz az edző Lukas Krejci.

Azt síelő nem akar beszélni különleges helyszíneken. “Jól érzem magam, hogy szépet csináljak, hogy boldog legyek. Nem mondom, az eredmény, de azt hiszem, hogy jó lesz, „mondta.

Legalább javítania kell az eredményeket Szocsi. Négy évvel ezelőtt, ő kész huszonnegyedik a sprint és a harmincötödik helyen mind a törekvés, és harmincas években.

kombinálni síelés főiskolai oktatás továbbra is kezelheti. A Seefeldben a 15. napot követő napon végzett az élelmiszer-kémiai reakció mechanizmusai. “Tanulok az előkészítés során. Nincs szabadidőm, de úgy döntöttem, és tetszik. Nem vesz energiát – mondta. Az edző felajánlotta neki a bókot: “Gyakorlatilag fizikai és tanulmányi szülésben van, és képes kezelni.Egy lapos fej van. “