Bledisloe Kupa: Minden fekete kalapács Wallabies a rögbi bajnokság nyitó

Az ANZ Stadionban egy nyugodt, hűvös estén, a felszínen gyorsan és határozottan, az égen égő teliholdzal a Wallabies-t megsemmisítették 42-8 – a rekord legyőzése a hazai talaj bármelyik oldalán – a klinikai, csúsztatható és túlságosan erős All Blacks. Emberek voltak a fiúk ellen. A mesterek az Élet Értelmében tanulókkal szemben voltak. Vágás volt.

A meccs előtti mérkőzésen az ausztrál hadsereg zenéjének felszabadító látványára bántak, a The Hives ikonikus rap-hit Tick Tick Boom-jával. De még ezek a katonák is, akik a szobából megrázkódtak és rázkódtak, alkalmasabbak voltak arra, hogy jobban bemutassák a Wallabyt. Minden fekete elmagyarázza a hiba bejelentését a szállodában a Wallabies bontása után Tovább Ausztrália ebben a tesztben csak a haka után volt.Ezután Bernard Foley elindult, és Kieran Read átszaladt, és megjelölte Tony Lockettet. A kiwi kapitány erőfeszítéseit egész este jellemezné. A férfi hatalmas volt.

A Wallabies legjobb támadó pillanata a második percben jelentkezett, amikor Foley keresztes rúgása a szélső Dane Haylett-Petty-hez ugrott. A Wallabies tovább robbant, büntetést nyert és Foley rúgta a gólt.

További remény jött, amikor All Blacks kurva Codie Taylor fejjel lecsapott, míg a tartalékos kurva Dane Coles ápolt egy bordás porc sérülést. Egy ilyen sérülés nem alkalmas az embernek egy 1700 kilogrammos mérleg közepén, de Coles szabadon futott, mint a bivaly.

Akkor a remény meghalt. Miután Izrael Dagg véletlenül megfogta a nyugati állványt, az All Blacks átengedte a labdát a kezében.Olvassa el a dummied, és húzta Haylett-Petty és Ryan Crotty elgázolt el egy finom öt mutatót.

A kick-offtól kezdve Matt Giteau kinyújtotta a karját, és zihálta a bokáját. A személyzet erősen összekulcsolta, de ismét elcsendesedett. Mindent megtett, és a szárnyra ment, de nyilvánvaló volt, hogy nem tudott futni, és mielőtt túl sokáig eltűnt volna. A Wallabies büntetéseket adott, míg Beauden Barrett nem tudott gólt lőni, majd rúgott hosszú a vonal számára. Az All Blacks összecsapott, szélesre fonódott és hatalmas embereket küldött a sorba – Sam Whitelock, Brodie Retallick, Read. A Wallabies kigúnyolt és új büntetést hagyott jóvá. Mindent megtettek.

Foley kiabált. A terv nem “mindent futtatott”, volt árnyalat. Nem volt rá mód, de volt némi árnyalat.Foley és Dagg rúgásokat indított, mielőtt Folau kipróbálta volna az All Black lábát, és a labda egy másik karjába ugrott. Retalick elhúzódott, de a televíziós felvételek megtagadták tőle. Facebook Twitter Pinterest Scott Fardy nem foglalkozik Julian Saveával – az éjszaka ismétlődő témájával. Fotó: Jason Reed / Reuters

Nem számít. Az All Blacks elnyerte a fejét, amikor Will Genia táplálta a labdát, és Stephen Moore megpöccintette a látogatók hátsó sorába. Coles úgy futott, mintha a bordája titánból készült, és úgy nézett ki, mintha egy idő múlott volna. Mindannyian voltak.

A Wallabies időközben több büntetést hagyott jóvá. Olvassa el a játékvezető, Jaco Peyper, ha a bűnözőt használná további jogsértésekért.Aztán rámutatott a posztokra, és Barrett 10-re emelte a vezetést.

Az egész Blacks még akkor is. Mindent tulajdonlottak – terület, birtoklás, szankciók. Válasszon minden statisztikát, és a Wallabies tulajdonosa volt benne. Még akkor is, amikor büntetést nyertek, rúgtak a vonalra és nagyszerű helyszíni pozíciót találtak, elvesztették a vonalat – az óriási Read ugrott elő a sokkal kisebb Hooper előtt, megkérdezve a kérdést, hogy miért dobja el a Hooperot?

A következő vonalon Moore eldobta a labdát, tökéletesen a Read’s vödör kezébe, és elment az All Blacks-be. A bal oldalon voltak szerelmesek. Visszahúzódtak a közepére. A nagy zárak szabadon futottak, mint a központok.Barrett egy hatalmas lyukat látott és 20-3-ra húzódott. Húsz pont hamarosan 25 lett, amikor Foley kísérletét rúgta Jerome Kaino, aki felvette a labdát, és elért.És a versenyen jóval több mint fél óra volt az óra.

A Wallabies-ból több hiba merült fel – itt egy forgatás, egy kopogás – mielőtt Barrett, és a Wigan-t megalapította Waisake Naholo-t.

A 32-3-as ponttal Michael Chieka félidei beszédében biztosan hámozott a festék, míg a Hell’s Bells AC / DC Coles és Julian Savea megpróbálták gyorsan egymás után, miközben az All Blacks dominanciája folytatódott a második félidőben, és Nick Phipps lelkesen próbálkozott a játékkal. Az öt perccel később semmit sem változtattak meg, így Új-Zéland valószínűleg továbbra is a Bledisloe-kupa pihenőhelyének maradna legalább egy évig.