Boleslav – Brno 3: 0, tiszta anyag, felhatalmazva az otthon fejlődött ki a szegénységből

Zbrojovka Mlada Boleslav a bajnokságban nyert a nyolcadik alkalommal a sorban, és nem teszi már a győzelem Sparta.

„Természetesen ez egy megkönnyebbülés, alatt voltunk a nagy nyomás. Valami törjük natrénovali, gyógyít meg minket a játékosok Matejovsky, Mebrahtu és Chramosta. De nem tudjuk ünnepelni, már csak négy pont, „mondta egy sajtótájékoztatón a Mlada Boleslav edző és általános sport menedzser Dusan Uhrin fiatalabb.

Letette mindhárom erősítést Středočeský csapat nyerte a válogatott szünet – dugó Chalus, középpályás Hubinka és Mingazov szárnyainak legfrissebb megszerzése.Brno is, hogy egy új arc Juhar és mivel több hiányzás a jelentésben játszott öt falán.

Mlada Boleslav kezdetben ellen látogató védelmi sikerült halom és az első lehetőséget, hogy a közönség a 27. percben, amikor, miután Fleišmanová központ vyškrábl fejléc Matějovský a felső sarokban kapus Melichárek. Hét perccel később, hogy menjen előre, a vendégek Pilík után Križna haladnak folytatta egyedül kapus Vejmola, de nem sikerült, és odament.

A mérkőzés egyébként kíséretében számos pontatlanságot és gyep nyilvánvaló volt, hogy játszanak a csapatok a táblázat alján . A labdarúgó-pontszámot az első félidőben a nagyszerű 39. perc eseménye világította meg. Pauschek a sarokban a tizenhatos megfosztott védő, keresztbe a kapu előtt, és kiterjedt a karcsú és gyors Lábjegyzet helyezte a labdát a hálóba.Boleslav Szerzett után 250 percig tart.

„Fontos volt, hogy nem próbálja Pausch egyik egy, csak valami meglepő, amelyek időközben túl sok, hogy nem. Balon ment többet értem, nyúlok őt is, ezért megpróbáltam mögé a sarok. Kijött a játékból. Azt hiszem, egyszer így adtam. Ha ő jelen volt a legjobb, nem tudom, de én majd őt, mint, hogy „mondta Prikryl.

” addig a pillanatig, amikor megkaptuk az első gól, azt egyezik értékelték, mint a mi teljes felelősség és a szervezett teljesítményt az egész csapat .Az egyik legfontosabb pillanatokban a mérkőzés volt a kisasszony, a másik pedig a cél, hogy megkaptuk a felére, „mondta az egyik duo Brno edzők Richard Dostálek, aki együtt Lukas kinövi vezette a csapatot, miután a győzelem Sparta a második mérkőzés.

< p> Háziállatok lépett aktívan a második felében, és látta az új támogatási különösen Mingazov. Jobb a 46. percre szélső vendég Boleslav származó Slavia csak visszapattant épphogy a ballont, hogy bele nyomás alatt bamboozled kapus Melichárek. Ezután Türkmenisztán középpályás lövése pár centiméterrel.

Mingazov mindig éhes 63. percében.Miután a labdát Matejovsky mélyen a saját belső fele a nasprintoval szólók és az ő leánykori célja a Mladá Boleslav trikó borsos alkuvó ütés alá tekert.

„Ma jó volt nekem. Az első mérkőzés, az első győzelem és az első cél. Ez számomra szép, a lehető legjobb kezdet, „örvendezett Mingazov.

Ekkor egy új otthon megszerzése Chramosta, és helyébe egy perc után a pázsiton nőtt 3: 0, amikor nyomni keresztben lövés a hátsó után. Boleslav megerősítette, hogy otthon képes Brno-n dolgozni. A stadionjában 24 gólt adott az elmúlt hét játékban. Zbrojovka megkapta még a tisztelt cél Fortes volt 80 perc élén következő.

„A második félidőben szorgalmaztuk a játékosoknak, hogy legyen türelemmel.De ez mindent elkövetett a pillanatunkban, amikor nem védettük meg ellenfelünk ellentámadását a mi standardunkon és kaptuk a második célt. Ezért van egy kis szünet a stratégiánkban, és az eredmény már a harmadik cél volt “- tette hozzá Dostálek.