Brendan Rodgers nem zavarba jött a kelta vereség ellenére a Lincoln Red Imps-nek

Brendan Rodgers azt állította, hogy “nem zavartan” elveszítette az első játékát, mint a Celtic főnök 1-0-at a részmunkaidős Lincoln Red Imps ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének első szakaszában.

A Parkhead oldalán megdöbbent, amikor a csatár, Lee Casciaro, aki 2015-ben szerezte meg a Gibraltár első nemzetközi célját a skandináv Hampdenben, szenzációsan megidézte a részidőket a 47. percben. A Celtic csatára, Leigh Griffiths kétszer is megütötte az asztalokat, amikor a látogatók harcoltak vissza, de a hazai oldal a Celtic európai történelmének leginkább zavarba hozó eredményére támaszkodott, bár a skót bajnokok a hétvégén Glasgow-ban való visszatérési játékukban kedvelik majd az esélyüket. Gibraltár ütése: a Celtic legyőzettebb Lincoln Red Imps legyőzése?Bővebben

Ha megkérdezed, hogy az öltözőben piros arcok vannak, a korábbi Liverpooli főnök, aki májusban átvette Ronny Deilát, azt mondta: “Nem. Nyilvánvaló csalódás van. Nincs zavartság. Kemény körülmények között nehéz volt a játék. Nem vállaltuk az esélyeinket, ők vállalták az esélyüket.

“Mi uraltuk és eléggé megteremtettük a pontszámokat. Néha ez megtörténhet, nyilvánvalóan a pályán, kellemetlen ugrál, és hirtelen a játékos bejön, a padlóba kerül és belép.

“Láttuk elég ahhoz, hogy megláthassuk, a második szakaszban. Természetesen csalódott vagy, hogy elveszítesz. Természetesen nehéz volt. 5-4-1. És nem számít a csapatnak, a szintnek. A csapatnak jó szervezete van, 11 játékos a labda mögött. Dobd el a pályán, nagyon, nagyon kemény a játékosok számára.De elegendő esélyt teremtettünk, őrzőik fantasztikusan megtakarítottak. Ez egy kis munkát jelent a második szakaszban. “Rodgers üzenete a kelta rajongóknak, akiknek több mint 300 olyan volt a kis stadionban, amely nem volt teljes a 2000-es kapacitással, az volt, hogy” nyugodjon”. Azt mondta: “A kelta rajongók elvárják tőlünk, hogy átjussunk a csoportokba. Csalódást keltett, de a játékosok mindent megadtak. Az üzenet nekik, hogy nyugodjon. Ez egy jó csoport a játékosok, keményen dolgoznak, és egy hét múlva szükségük lesz rájuk. Mindig azt hittem, hogy ez a kvalifikációs szakasz a második szakaszon alapszik otthon, ezért szükségünk lesz erre a támogatásra, és remélhetőleg a következő héten lesz a munkánk.

“Soha nem voltak parancsnokiak. Mi volt a domináns csapat. Amire hiányzott az utolsó meccs, a végső labda. Nem vagyok igazán sokkolta.Gyakran vagyok a játék körül, tudom, hogy ezek az eredmények megtörténhetnek. Mi nyugodt maradunk. A jövő héten be kell mutatnunk egy előadást. Az eredmény itt bonyolultabbá teszi számunkra. Menjünk tovább a jövő hétre. “Találkozzunk a Lincoln Red Imps-szal, a Gibraltár részidőkével, akik zavarba ejtették a Celtic-t. Olvasson tovább Lincoln Red Imps kapitány, Roy Chipolina, a Celtic elleni győzelem lenne a legnagyobb sokk az európai labdarúgásban. Azt mondta: “Azt hiszem. Ha mindkét klub történetét nézed. Semmi sem változott, a Celtic még mindig hatalmas klub, és még mindig kedvelik a nyakkendőt, de nem hiszem, hogy bárki azt várta tőlünk, hogy 1-0-ra vezetünk Glasgowba.Mi többet fogunk magabiztos lenni, mint gondolnánk, megpróbálva újra ugyanazt a váltást, és ha csodák ismét megtörténhetnek, a Celticot a Bajnokok Ligájából kiütjük. Ez csak őrültség, és még akkor is, ha átmegyünk a második szakaszra, nem hiszem, hogy a fiúk elhinni fogják, hogy valóban legyőztük a keltaat. Ez csak hihetetlen.

“Taktikusan pontosan úgy tettünk, mint a pénzügyminiszter. Tudtuk, hogy Celtic a legtöbb birtokában lenne, és a terv meghiúsította őket, és minél hosszabb ideig folytatódott a játék, annál frusztráltabb lett volna, és remélhetőleg hátul nyílik.

megvan az esélye, Lee elölről, el fogja mondani, és pontosan ezt tette.

“De nem akarunk elviselni.Tudjuk, hogy a Celtic fel fog kerülni a játékra, amikor átmegyünk, meg kell adnunk a tízszeres átállást, amit beillesztünk, ha át akarunk menni. Reméljük, hogy csináljuk. “