Carl Frampton a WBA bajnok Léo Santa Cruz elleni magas megrendeléssel szemben

Bizonyára Carl Frampton tudta, hogy mikor lépett be, amikor megadta a szuper-bantamsúlyú címét, és azonnal a legnagyobb, legvadtalabb ellenfelét célozta meg a 126lb-nál: a veretlen háromlépcsős bajnok Léo Santa Cruz.

a feladat súlya az ír könyvet megelőzően soha nem volt nagyobb, mint amikor a harcosok a Manhattan nyüzsgő Chelsea szomszédságában található Dream Downtown hotelben a hagyományos lenyűgözővé váltak. Ahogy Frampton szeme lassan felhúzta a Bet365 fejét, Santa Cruz fizikai előnyeit – három hüvelyk magasságban, hét hüvelyknyi elérhetetlennel – lecsupaszították.Mégis létfontosságú statisztikák csak egy részét képezik az oknak, amiért a veretlen Frampton, aki friss pontokat szerez a Scott Quigg ellen, hogy februárban egyesítse a 122lb címet, egy 2-1-es versenyző, aki belép a szombati finom featherweight title címû küzdelembe Brooklyn Barclays Centerében. Carl Frampton Scott Quigg: a színfalak mögött, mielőtt a cím egyesítési harcot olvashatnának.

A hullámos Santa Cruz (32-0-1, 18 KO), egy 27 éves mexikói déli kaliforniai, és a szuper-bantamsúly, mielőtt Abner Mares-t elgondolkodtató törmelékkel töltötte volna ki az üres karácsonyi pántra augusztusban, rendkívüli ütésmennyiségre, gránit állatra és látszólag korlátlan tartós erőforrásokra támaszkodott, hogy elárasszák a bevándorlókat, és kiderüljön, Az elmúlt években azonban Frampton (22-0, 14 KO), aki az első észak-írország lesz, aki két Unibet súlycsoportban nyeri meg a világbajnoki címeket, biztos abban, hogy fel van szerelve a hatalommal és a taktikai alkalmassággal hogy hogy újra megfontolja a szokásos működési eljárását. “Felkészítek a Santa Cruz-ra, hogy egész éjszaka jöjjenek, és száz tekerést dobjanak körbe” – mondta a héten. “De ígérem, amikor elkezdem keményen ütni, kétszer gondolkodni fog a bejövőben.

” Gyorsabb vagyok, és úgy gondolom, hogy határozottan gyorsabban tudom ütni.Jobb lábam van, mint ő. Azt hiszem, a legfontosabb különbség itt lesz, hogy milyen keményen ütni fogok. Minden jó és jó előrelépni és sok ütést dobni, ha olyan srácok találnak el, akik nem nagy lyukasztók. De amikor egy nagy lyukasztó áll előtted áll, akkor nem fogsz olyan lelkesen előállni, és szerintem ez lehet a helyzet. ”

Frampton, aki képes megragadni a A WBA tollaslabda bajnokságot, amelyet a menedzsere, Barry McGuigan három évtizeddel ezelőtt tartott, úgy véli, hogy a távolság és a lyukasztási erő ellenőrzése lesz a csúf. – A harcot korán kezdjük tisztelni – mondta. “Keményen kell találnom, és fájdalomban kell neki az első vagy a második fordulóban, hogy tiszteletben tartsam.Nézd, Santa Cruz egyfajta vadász vagyok, akit szerettem az egész pályafutásom során, valaki, aki előjön és dobál. Éppen ezért érzem, hogy a stílusom a legjobban ellenáll. ”

A 29 éves Belfast az elmúlt hetekben élt és tanított New Rochelle-ben, egy lombos külvárosban, Manhattan északi részén 16 mérföldre. Mivel július 4-én megérintette Bet365 magát, befejezte előkészületeit a Champs Boxing Clubban, miközben az órai órákat az ír közösségekkel összekapcsolta és New York City-ben. Ez azt hiszi, hogy Brooklynban egy partizán tömeghez fordul.

“Kb. 1200 itt fogunk tenni a haza, az Egyesült Királyságból és Írországból. Nyilvánvaló, hogy sokkal többet fog érezni.De nagyon sok rajongót fogadtunk itt New Yorkban korán “- mondta. – Van egy Woodlawn nevű hely a Bronxban: esküszöm, hogy egy utcán sétálsz Belfastban vagy Dublinban. Ez őrület. Nem hallottam egy amerikai akcentust, és körülbelül két órára voltam ott. ”

A Santa Cruz már régóta az Al Haymon portfóliójának egyik legértékesebb eszköze: egy vasutas Mexikói tömeg, A 7-es keretben a szuper könnyű, könnyű és egyenletes emelkedést lehetett elhelyezni, ezt a héten kitalálta a jövedelmező junior-welterweight divízió. Mégis, Frampton örömmel játszanál. “Legutóbb, amikor egy alulversenyben voltam, David Oliver Joyce ellen 2009-ben [az ír szenior bajnokságokon]. Lehetett volna nekem 11-2-kor.Gyorsan leengedtem, és az utolsó fordulóban állandó számot adtam neki, és meglehetősen kényelmesen megnyerte a küzdelmet. Az utolsó alkalom, sok ember, aki ismert engem, sok pénzt hozott. “