Chara, Gaborik, Hossa … szlovákok előtt MS szaporodnak kifogások

Ebben a szezonban tíz szlovák lépett be a legrangosabb bajnokságba. Chicago vége után a Stanley-kupaon elméletileg mindenki szabad a válogatott számára. De végül a fele nem kell St. Petersburgba utazni.

Közben számok Cígerová kiválasztásával négy játékos – védő Andrej Sekera (Edmonton) és Martin Marinčin (Toronto) és előre Tomáš Jurčo (Detroit) Mark Dane (Winnipeg).

“Gold chalani” De kifogásokat.

A védő Zdeno Chára Boston családi okok. „Brick és felesége nemrégiben ikrek, amely igényel sok gondoskodást,” mondta egy hosszú ideje vezérigazgató Róbert Švehla.

Előre Marián Gáborík, térdsérülése. “Mindenki tudja, hogy kilenc hónapig kilépett a játékból, a lábának nincs rendben.Úgy döntöttünk, hogy maradjanak otthon „mondta SVEHLA.

A kisasszony is legendás csatár Marián Hossa, aki kedden este elbúcsúzott a tengerentúli szezon cél.

” játszott ki sérülések, térd opichovali vele, így nem számít sokat vele, „coach tudta Cíger.

Ez az információ a Peter Hossův szer HNonline.sk nem hiszem, hogy végre véget ért a spekuláció a következő ügyfél – Detroit Tomáš Tatar kihagyja a bajnokság miatt fájdalmas váll. „Figyelj klub”, mondta az ügynök. Tatár azt mondta, hogy a Red Wings vezérigazgatója való esetleges részvételének „nem volt elragadtatva.”

A menedzsment a szlovák nemzeti csapat még mindig vár egy ítéletet Chicago előre Richard Panik.Ezt kell alávetni MRI, ő is problémái vannak a térdét. A kérdőjel marad Hrivík csatár Marek, aki ide-oda a gazdaságban, és az első a New York Rangers.

Természetesen nem Vůjtek a cseh nemzeti csapat nem örülnek a beáramló külföldi jégkorong játékosok. De szerinti beosztást szlovákok tűnik nemzedéki változás Cíger még radikálisabb.

„Ez egy lehetőség a fiatalok számára. Azt hiszem, megvan a jó játékosok. Csak most, hogy hozzon létre egy jó csoport. Akkor csodákat tehet a csapat „, a 21 éves csatár ábrándok Dano fia Jozefa Daňa ismert Trinec.

Az eredmények azonban a felkészülés a vb-Szlovákiában nem túl optimista. A hat mérkőzést nyert csak egyszer, Franciaországban.Miután a végső veresége 2: 3 azonos ellenfél edző Cíger mérges: „Néhány játékos talán nem érti, hogy meg kell küzdeni a jelölést. Nagyon elégedetlen vagyok. „

Ezen felül, a szlovák jégkorong játékos indul top torna Szentpéterváron fűszeres csatát tartozik.