Chelsea a csatában, hogy visszahívja Andreas Christensent Mönchengladbachból

A Chelsea abban reménykedik, hogy Andreas Christensent a Borussia Mönchengladbach-i könyvelési varázslattól fogva felidézi a játékos, és a dán védő szívesen folytatja az első csapat lehetőségeket a Bundesliga klubban.

Christensen 2012-ben 15 éves Brondby-től írt alá, csatlakozott a Gladbachhoz egy kétéves hitelszerződéssel tavaly nyáron szüneteltérések nélkül, miután aláírta a Stamford Bridge-ben egy hosszú távú szerződést, és 24 játékot indított.A 19 éves középső fél a Bajnokok Ligájában is szerepelt a Manchester City és a Juventus elleni mérkőzésen, előadásai során a Bayern München és a spanyol klubok felkeltette a lelkesedését.

hogy a Chelsea már 12 hónap múltán vizsgálta meg a kölcsönszerződés lehetőségeit, potenciálisan Nathan Akével – jelenleg egy évig tartó Watford-korszakkal -, amely ténylegesen helyettesíti a Gladbachot.A Chelsea John Terry nélkül tervezi az életet, amelynek szerződése nyáron lejár és Kurt Zouma valószínűleg októberig tartott, miután térdszalag-károkat szenvedett, ezért arra törekednek, hogy erősítsék meg a bejövő menedzser által védett védelmi sorokat. legyen a Antonio Conte.Thibaut Courtois nem hajlandó hosszú távú elkötelezettséget tanúsítani a Chelsea-nél Bővebben

A kölcsön rövidítéséhez mindhárom félnek egyetértésre van szükség, de míg Gladbach ajánlatot is tartott, Christensen hogy hajlandó maradni Németországban abban a tudásban, hogy a rendszeres labdarúgásban részesül majd egy további szezonban.A Dane, négy alkalommal határozták meg ezt a döntést azzal a feltételezéssel, hogy ha az új menedzser átruházási alapokat kapott és Zouma visszatér a fitneszhez, találhatja magát a Stamford Bridge-ben a harmadik vagy negyedik helyre a legjobbak a hazai kupaversenyeken.

A kalidou iskolabali nápolyi védő és a romák Kostas Manolas is érdeklődik. A Koulibaly egy új szerződést fontolgat Nápolyban, amely magában foglalja a súlyos buyout-záradékot a 24 év feletti 30 millió fontot meghaladó készletre.