Chicago átvette a bostoni megtorlás irányítását, Krejci segített

Szombaton TD Garden látta a cél ünnepet. Boston Chicago végül azt tanácsolta 7: 4, amikor többek között David Krejci tolt kétszer, egyszer a legjobb cseh shooter David Pastrňák versenyt.

Blackhawks Arthur Anisimov-ot vezette a 8. percben Jonathan Toews kapitány lövésével. A karcsú pontszám 1: 0 volt, majd az 51. percig tartott, amikor a kapitány Zdeno Chara visszatért a játékba.

szlovák védő sikeres A lövés a gyűrűt, miután labdát a jobb gáton végzett Krejci (20:08, 0 + 1, +1, 1 lövés).

megnyúlás mérkőzés, de éretlen. 57.minute vezető tért haza, miután fúj egy nagy botot Char hasznosított hatalmi játék Patrick Kane, aki vezette a felső sarokban a cél Anton Chudobín. Brent Seabrook is adott egy biztosítékot az 59. percben. Ők ünnepelték a győzelmet és a védő John Rutt (20:55, +/- 0, 2 lövés) és a kick David Kämpf (11:31, +/- 0, 1 lövés).

Bruins a mérkőzés kivételével felfüggesztett David Backes és hosszú hiányzik, Patrice Bergeron, aki egy törött láb hiányzott az elmúlt hét mérkőzést, nem volt még a lövő Brad Marchand.

a lépés, hogy gördülő válaszfalak nyugati konferencia törekvő Calgary volt vasárnap hazai pályán Islanders 52:27 forgatás fölénye, de csökkent 2: 5.Flames sem segített visszatérni meggyógyult egy kapus Mike Smith, aki ott állt a kapuban tizenhárom kihagyott párbajt a sérülések az alsó testrész.

Távollétében a három pólus megváltozott egy farm nevű Jon Gillies és cseh kapus David Rittich, aki az előző két indítás söpör mindig nyerni vasárnap szerepet játszott a két számot.

a kicsi az esélye eljárás szezonban csak dohrávajícím Islanders, aki, hála a győzelem véget vetett osmizápasovou vesztes sorozatom, jól ment már nyitotta harmadik. Gólokat védők Nick Leddyho, Johnny Boychuk és nyomja meg a támadó Jordan Eberle vendég ugrott vissza a kasszasiker 1: 3. A második, majd a harmadik harmadban az eredményt még mindig a 32. és a 33. biztosította.Anders Lee célja a szezon.

Az egyetlen cseh jégen volt csatár Michael Frolík otthon (17:29, 1, 4 kép), amely megtámadja Christopher Gibson küldött négy korongot. Ő azonban mindent Elkapta 50 találatot ben megválasztották az első csillag a játék.

Miután a szombati kudarc 2: 5-ben Torontóban, a jégkorong játékosok Pittsburgh vasárnap egyensúlyának helyreállításához, ha előtte a rajongók nyertek 3: 1 fölött Dallas . Kinyitotta az állás 13 perc Patric Hornqvist megérintette hatalmi játék, amely segíti a legnagyobb hazai csillagok Sidney Crosby és Malkin Evgeni. Amellett, hogy a ruhatár cél 20 perc után, egyre nagyobb védelmi Jamie Oleksiak.

Dallas a második felvonásban is szerepet játszanak Alexander Radulov, de kompenzálja a vendégek elérte az utolsó pillanatban, és elismerte, harmadszor is. Malkint 39-tel ütköztek.beavatkozások nyomán a vezetők meccsen – 40gólovými Alex Ovecskin Washington és Patrick Laine Winnipeg. A másik szintén a kanadai Malkin pontozási amikor összesítve 87 pontot veszít vezető, Nyikita Kučerová Tampa Bay egyetlen bejegyzést. Simon Dominic Pittsburgh sérülés miatt nem indult, a legjobb kontraszt Csillag hiányzó határon Radek Fax (17:55, 1).