Chievo Verona – Bologna FC 0:0

Chievo ért véget a szezon egy jó kilencedik helyen, és ő továbbra is próbálja felvenni a harcot az eladás a korábbi csillagok Paloschiho. Távolléte ma ismert Chievo baj lő gólt. Most megosztott Bologna.

A nézők, akik mérlegelni a kora esti utat a Stadio Marcantonio Bentegodi, nem kap gólt. Mindenekelőtt azonban hiába várta néhány intézkedés, mert sem az egységek nem versenyezni szépen előre. A nagy részét ez bizonyára az a tény, hogy mindkét csapat már az állapotát a már megadott és nem aggódni az esetleges származású. Különösen a hazai Mussi Volanti tapasztalt nagy szezon, ami után végül az első tízben.

A mérkőzés után a vendégek repült egy rúgás egy időben, és általában volt egy fogadó – Sergio Pellissier. Ez a ballont alkalmanként adott, de a célba nem volt elég a pontosság, sem a békét. Floccari megpróbált átjutni a középső a dobozba, de végül megállt, mielőtt a lövés. Csak miután huszonöt percig láttuk az első érdekes végződések, amely mindössze néhány értékes. Emellett Hetemaj elindult sokat.

Újabb csapás volt a feladata, Matteo Brighi, aki élesen felemelte a labdát. Kapus Albano Bizzarri ezzel variáns, de lehetővé tette a léggömb szállt. Az utolsó pillanatban, az első felében van a labda a bal Masina, aki akarta küldeni a labdát a középpályán, hogy Brienz. Ő megállt gondos védelem a hazai csapat. A beszéd unalmas foci, akkor mindkét csapat továbbra is megváltoztatása után oldalról.

Közötti együttműködés Mounier és Floccarim nem vezet el a célhoz, mert a védelem megállította. A mérkőzés játszott nagyon nehéz, és többször volt még a műtét túl a szabályokat. BÍRÓ Ros de békülékeny és választottbírósági gyakran hunyorgott szemét. Egy lime húsz perccel a vége előtt ő vezette a labdát a jobb Brienza és küldött egy gyenge lövés a közepén a net, amellyel a kapus SECULINE volna probléma. Az utolsó érdekes esemény néhány másodperc, míg a végén a játék elrejtőzött a Floccari, melynek sebe kapus SECULINE visszatartani kétszer. Match élek inkább zavaros adó végződött döntetlennel célok nélkül és a lelkesedés.