Chodov megverte a Weissenfels bajnokságot és az elődöntőben van

A spanyolok 45 perccel 8-1-es vezetést kaptak, és az ellenfél csak javította az eredményt.

Weissenfels ellenállni 11. percben, amikor nyitott pontszám Mikes. Az első harmadban Kašovský és Martin Koutný hárompontos vezetést tettek Chodovban. A 26. percben, míg Barak vett egy tiszta lapot Hoffmann, de megelőzve Praguers növeli a második felvonásban Ondrušek a vágás.

25 másodperc elteltével az utolsó rész van nyomva a második alkalommal a mérkőzés Ondrušek és a 45. perc, hogy elérje több mint 22 másodperc még Max és Kotlas is. Ez minden volt Chodovtól. 46 perc, a másik oldalán legyőzte tehermentesítő Santoro Brückner.

Ezután Strachota nem kapcsolja büntetést lövés és szerzett kétszer Weissenfels Soini. A második gól megadta a büntetést.A német egység ezután rendelkezésre egy másik, amely Naumanen 98 másodperccel a vége előtt nem fordult meg.

„Ma játszott borzasztóan rossz. Bár voltak részek, ahol jobb volt, de egyébként lassú volt a részünkről, „mondta edzője David Chodova Podhráský A Cseh floorball.

Mielőtt a párbaj a Classic hinni javulást. „El kell ismernem, hogy minden előkészületet arra irányultak, főleg ez a meccs, mert tudtuk, hogy győzni Weissenfels. Végtére is, a különbség a két csapat nagy „, mondta Podhráský.

Állatok South City vezetett az első időszak 2: 0, míg a 12. percben nyitotta a pontszám Hermannová és 93 másodperc verni kapus Grönroosovou és Hyršlová.Finnek, de az elején a második felvonás törlik veszteségek miatt trefám Nikkolaové és Rantanenové és 48 perc alatt fordult Saariová állapotban.

„Rivals hozzá hangsúlyt, és nem sikerült rendezni a személyes párbaj. Ő nem fogadott el. Miután ezt a célt, gyűjtöttünk súlyosan vissza a mérkőzést. Nem sikerült létrehozni egy egységes nyomás lenne koronázza a cél „, mondta az edző Pražanek Margaret Šteglová.

A 50. percben egyenlíteni számlát, de nem fordult büntetés lövés. Közvetlenül azután, hogy 25 másodperc, ez sikerült gólt a hálózati játék Capek. Duel majd tíz perc elteltével kiterjesztése lépett razziák és úgy döntöttek, az ötödik évad Ranneová.A tigrisek szombaton 9: 00-kor kezdődnek a végső helyezésre, a svájci Dietlikon 0: 4-es verziójával.