Címek és Európa. A sportolók hazai bajnoka érdekes csatákat ígér

Bár a jelölést időszak véget ér, egészen vasárnapig, március 1-bajnokság hétvégén a Cseh Köztársaság egyik utolsó lehetőséget kap otthont az Európai Beltéri bajnokságon, amely kerül sor az O2 Arena két hét alatt.

A nominális túlnövekedést eddig a férfiak uralták. A legnagyobb a golyók ásatásában, ahol a hat versenyző határa elérte a határt. A kezdetnek csak Jan Marcell van az utolsó meccsen való részvétel alapján. Jelenleg 20,58 méternél jobb teljesítményre van szükség ahhoz, hogy csatlakozzon a csapathoz. A négyszáz, az öt kritérium teljesül, ami jó hír a későbbi relé kezdetéhez.Ennek során 1500 m jelenleg nincs kvóta Milan Kocourek.

Hejnová bekapcsol negyedévben hasított

Zuzana Hejnová, a bajnokságban nagy figyelemmel kísért személy. A 400 m-es versenypályás világbajnok visszatér az ígért szezon után és 400 méterre indul. Hanem azért, mert a hiány a képzés, és még nem felkészült a gyors, akkor lehetséges, hogy a HME fut kétvágányú, amelyen szintén találkozott a limit. A hétvégi bajnokságnak jó ötletnek kell lennie.

“Érthető lesz. Gyorsan akarok menni, de nem kell dönteni. Az edzőhöz megyek, tudja, hogy csinálok, ahol jobb esélyem van a sikerre “- mondta Dalibor Kupka.Hé lehet beírni mindkét pályán, és eldönteni, amíg az utolsó pillanat előtt HME. – Csütörtökig edzeni fogok, de fele lehet. De talán követően határoz mistrákách mert végül szeretnék némi képzést felében, „mondta.

Finale HME lenne állítólag egy nagy siker. „A negyedévben hasított tudom, hogy nem lesz csoda, talán van a döntőbe, de ez valószínűleg már így mindent”, mondta Hejnová. “Nem vártam semmilyen meglepetést. Több mint felét várom már – javasolta, valószínűleg hosszabb fegyelem.Racing az O2 arénában lesz busszal csak azért, mert a bajnokságban otthon, a fő cél az, hogy megvédje a címét a nyáron a világbajnokságon Pekingben.

Mit mutatnak illusztris nevek

az edző Tomáš Dvořák rendelkezik képviselettel a listán 40 név, tervezett a csapat HME. Így van öt szabad oszlopa. “Szeretném azonban, hogy ne sérüljenek azok, akik már biztosítottak részvételt. Különösen akkor előre tudományágak, hogy pontosan hol bajnokságok kell dönteni, „mondta egy lejtős oldalon.

A dicsőség a bajnokság indul híve egy európai cím Pavla Masláka, ami valószínűleg, hogy vegye fel a 400 méter, beiratkozott és kétszázaddal.Azon, hogy próbára a teljesítménye más čtyřstovkařka Denisa Rosolová rövidebb útvonalon, mint a fő esemény, osmistovku, kiválaszt i mílař Jakub Holuša.

Négy év után a fedett bajnokságok bevezetni gátfutó Petr Svoboda, aki 2011-ben kezdődött az idő 7.48 a párizsi európai arany pályája. Az idei teljesítmény még nem olyan káprázatos. Limit is meg kell felelnie a másik pólus-ugró Jan Kudlička, bronzérmes a HMS és ME, akinek egészségügyi problémák.