Colin Montgomerie magabiztos repülést nyitott a Royal Troon otthonában

Colin Montgomerie pályafutását Troon rendezte, és hat éves korában az első golfpályát játszotta a gyerekek elrendezésében, hazatér a hazai pályájához, és megérinti a 145. Nyílt Bajnokság megnyitóját. A csütörtökön a csütörtökön este 6,35-kor van a legutóbbi döntetlen a golf legrégebbi főversenyén. A 2016-os nyitási időpontok: Colin Montgomerie, aki Troon-ban folytatja tevékenységét.

-Minden kurzust ma TV-készülékeként használják, Montgomerie pedig ezen a héten ismét ezen a héten TV-ként dolgozik, miután befejezte a napi munkát, de a szándék az, hogy több időt töltsek a kötelek másik oldalán és kevésbé a fényképezőgépek előtt egy olyan tanfolyamon, amit jól ismer.

Az apja egykori klubkapitány és később titkárnő, a Royal Troon és a család egy házban nőttek öt ajtó mentén természetesen a South Beach Road-on, így a Montgomerie Jr minden elképzelhető állapotban és szélben játszott.Az ő célja ezúttal csak a vasárnapi 18-as vágás, és a csütörtöki korai kezdetét veszi figyelembe. “Nagyon jó alkalom a játékra” – mondta. . “Ha megkérdeznéd a játékosokat, hogy mikor szeretnének menni az első napon, általában korán, nagyon korán van. A szél, ahogy ma láttuk, a 11 órakor, 12 órakor, a dagály jön, és ezen a szakaszon véget ért.

Ha meg akarsz csinálni, amint tudsz az Opens-ban, akkor korábban le akarsz menni, annál jobb. Két reggeli órám van, ami nagyszerű. Nem lesz jobb a zöldek, és a tanfolyam tökéletlen lesz.A szél lesz a legkevésbé, és senki sem lesz előttem. “A Skót, egy hírhedten gyors játékos, csatlakozik a három golyóhoz Luke Donald, egykori No1 világ, aki lecsúszott a rangsorban, és az első selejtezőbe került, miután elszalasztotta a pre-selejtezőket, és Marc Leishman, az ausztrál, akinek utolsó nyílt akciója utolsó lett a St Andrews-i 66-as körében, ami a négy lyukú playoff Louis Oosthuizennel és Zach Johnson-val, amit az utóbbi nyert.

“Nem vártam, hogy a standok teljes legyen 6.30-kor,” – tette hozzá Montgomerie -, de ugyanakkor, , két nagyszerű játékos vagyok mellettem, ez egy izgalmas háromlabda, és biztos vagyok benne, hogy az állványok feltöltődnek, miközben körülnézünk. “

Egy Open-t nézett a galériákból, amelyek először tüzeltek Montgomerie lelkesedés a játék után, amikor az apja 10 éves iskolásként hozta őt, hogy 1973-ban Tom Weiskopf nyereményét megnyerte Troonton, amikor az amerikai tudta, hogy minden forduló után nagyon rossz időjárás következett be, és látta Jack Nicklaus, Johnny Miller és Neil Coles különféle kihívásait.

Negyvenhárom év múlva Montgomerie elég véres ahhoz, hogy elfogadja, egy nagydarab, annak ellenére, hogy két play-off hiányzott, majd közeledett az 1997-es US Open-ben és a 2006-os verziót fújta az utolsó lyukba.De három magas rangú szakember megtöltötte, és a múlt hónapban a Glasgow Gailes-ben két fordulóig kvalifikálta magát, majd két és fél órát ült az autójában, várva, hogy a többiek befejezzék és a harmadik Jordan Spieth Rio visszavonása halálos lehet a golf olimpiai jövőjében További információk

“Nem vagyok biztos benne, hogy megkíséreltem volna kvalifikálni St George [Kent] vagy Lytham [Lancashire] . Azért próbáltam elterelni szívem és lelkem, mert itt volt, és tudva, hogy ez az utolsó alkalom, hogy lehetőséget kaphatok Troonra. Ha 10-12 év múlva jön vissza, addigra mostanáig versenyben leszek.

“Ez lehet az utolsó alkalom, amikor a Nyílt versenyen játszom.Nem fogok visszavonulni tőle, de ugyanakkor lehet. Szóval ez egy fantasztikus lehetőség, amely Troonon, otthon született. Nem sok olyan profi van itt, akiknek lehetőségük van nyílt versenyen játszani saját pályájukon, ahol tagjai “- mondta a férfi, aki 1984-ben csatlakozott a klubhoz.

Montgomerie, aki 21 alkalommal nyílt meg a nyílt versenyen, míg az utolsó közülük 2010-ben a St Andrewsben, és a legjobb befejezni a Tiger Woods 2005-ben távoli másodpercét, hozzátette, első versenyképes lövés csütörtökön, és azt válaszolta, hogy nagy megtiszteltetés lenne. “Ez nem húzódott ki egy kalapból” – teszi hozzá majdnem szükségtelenül, és a nevetés gúnyjai közt: “hacsak nem 156-ból származik.”