Cristiano Ronaldo azt mondja, hogy Barcelonát nem szabad a határokon átnyúlni: “Minden nyitva van, minden liga”

Ronaldo csütörtökön azt mondta az Associated Pressnek, hogy tudja, hogy “nagyon bonyolult” lenne játszani ezeket a klubokat, de ez a Real Madrid sztárja sem zárja ki.

semmi sem biztos a labdarúgásban, ezért nem zárja be az ajtókat semmilyen bajnokságra vagy csapatra, még Madrid legnagyobb riválisa sem.

“Ez egy kicsit nehezebb, de…” – mondta, hosszú szünettel, nem elutasítva a lehetőséget.

“Van olyan dolog, , hogy egy napra Barcelonára szinte lehetetlen lenne játszani, vagy más Manchester klubon kívül játszani, ez nagyon bonyolult “- mondta. “De ez nem 100% -os garantált.Mint korábban mondtam, a labdarúgásban nincsenek bizonyos bizonyosságok. “Az AP-val folytatott interjújában a portugál elővigyázatosság egyértelművé tette, hogy amikor eljön az ideje, hogy eldöntsék a jövőjét illetően, minden lehetséges lehetőséget figyelembe fog venni.

“Minden nyitva van, minden bajnokság” – mondta. “Véget vethetek a karrieremben a Real Madrid-val. Csak őszinte vagyok. Nem tudom, mi fog történni holnap. Ha 75% -ban biztos voltam, azt mondanám, nem lenne probléma.De fogalmam sincs róla.

A Herbalife táplálkozási partnere új termékének elindítása előtt Ronaldo azt mondta, hogy úgy dönthet, hogy Európán kívül máshol van, és hogy nem lehetetlen rá játszik az Egyesült Államok Major League Soccer-ben.

“Most nem látom magam játszani az amerikai bajnokságban, de ez most van” – mondta. “Két-három év alatt másképp gondolkozhatok.” Azt mondta, hogy a jövőben olyan életének egy olyan szakaszában lehet, ahol inkább az USA-ban játszhat, mint a hagyományosabb európai “Ezek mindig nehéz kérdések, mivel nem tudhatjuk, mi fog holnap megtörténni” – mondta. “És mint labdarúgó-szakember, ez mindig ismeretlen, ezért inkább a jelenben maradok.A jelen jó, és örülök, hogy a Real Madrid-ban. De néhány év múlva nem tudom, hogyan fogok gondolkodni. “Ronaldo 2018-ig szerződést kötött a Real Madriddal, de széles körben elterjedt a spekuláció arról, hogy elhagyja a spanyol klubot – annak ellenére, hogy a világbajnok vezetője lett. Ezek a pletykák a közelmúltbeli meccsén a Santiago Bernabeu Stadionban tartott rövid pihentető találkozó után nyerték meg a helyzetet, de Ronaldo alig próbálta elhagyni a Madridot.

“Amikor közelebb van hogy befejezzem a szerződésemet, döntéseket kell hoznom, akár a Real Madridban vagy egy másik klubban, akár néhány év múlva véget vetni karrieremnek “- mondta a 30 éves Ronaldo.

“Normális.Ezért nem aggódom, mert tudom, hogy mindennek van egy kezdete, és mindennek van vége. Készen állok erre. Kész vagyok maradni a Real Madridon, hogy távozzon, és véget vet a karrieremnek, amikor itt az ideje. Ez a munkám része. “

A portugál sztár háromszor megszavazta a világ legjobb játékosát, hat szezont játszott a Manchester United-el, mielőtt 2009-ben csatlakozott volna Madridhoz.