Dick Advocaat: A Sunderland csapat túl vékony, hogy elkerülje a kiesés elleni harcot

A Dick Advocaat arra figyelmeztetett, hogy a Sunderland-i csapat nem elég jó ahhoz, hogy elkerüljék a kiesés elleni küzdelmet.

Mivel az újonnan távozó vezetőedző felvetette a lemondását , Ellis Short, a Sunderland tulajdonosának elkezdett összeállítani egy olyan rövid listát, amely szerint Sam Allardyce, Sean Dyche, Nigel Pearson és David Moyes szerepeltek.

A rendőrség komoly nehézségei miatt Lee Congerton, aki a pénteki lemondását Unibet ajánlotta, a klub hatodik vezetőjének négy évre szóló toborzási időszakát fogja tölteni. A Dick Advocaat Sunderland utódjának rendszeres vagy rendszeres játékosra van szüksége. Tovább…

Congerton tudja, hogy Brendan Rodgers Nagyon jól sikerült a Liverpool-menedzser, a pár, aki korábban együtt dolgozott a Chelsea-nél, de vajon Rodgers egyenesen a Sunderland egyenletébe kerül-e.

Miután sok múltbeli hiba történt, aki a legutóbbi kinevezésben vett részt, és már világossá tette, hogy a legmagasabb szintű tapasztalatot rendkívül fontosnak tartja, és nem hajlandó kockáztatni az alsóosztályok ígéretes fiatal vezetőjével – vagy a Manchester City 21-es edzője, Patrick Vieira mellett.Az amerikai pénzügynök úgy gondolják, hogy nyitott az a kérdés, hogy továbbra is fennálljon-e a futballrendszer jelenlegi igazgatójával vagy Unibet visszatérjen egy hagyományosabb modellhez, amely nagyobb vezetői autonómiát kínál. Bár Sunderland ideális esetben az új embert akarja a West Bromwich Albionba szombat héten a kirándulás idejét választják a megfelelő jelölt kiválasztására, és közelgő kinevezés sem tűnik.

Bár az Allardyce a könyvesbolt kedvence, hétfőn anélkül, hogy formális megközelítést kapna a klubtól, amelyet egyszer játszott.Mint a Pearson, amelyet a nyár folyamán a Leicester elbocsátott, és Rodgers, az Allardyce vonzereje, hogy azonnal elérhető lesz, és nem fizet kártérítést egy másik érintett félnek. Nagyon attól függ, hogy a korábbi West Ham menedzser kész lenne-e abbahagyja a sabbatikusságot annak érdekében, hogy visszatérjen a régióba, ahol korábban egy boldogtalan szituációt szenvedett Newcastle-ben, de eddig a táborában szereplő üzeneteket keverték. Bár az Allardyce rendkívül vonakodott a labdarúgás igazgatójával dolgozni, mindkettő Dyche és Pearson kényelmesen élvezik a kontinentális stílusú konstrukciókat. Sunderland kész volt arra, hogy tavaly júniusban egy pénzügyi megállapodást érjen el Burnleyvel a Dyche-en át Az Advocaat egy U-turnet Unibet hajtott végre, és visszatért a postára, amelyet egy hónappal korábban visszavonult.Abban az időben, amikor Congerton arra ösztönözte Rövidet, hogy elnyomja őt a Turf Moor-tól, bár a tegnapi beszámolók szerint a 44 éves már elutasította Sunderland legújabb megközelítését. Pearson osztja a véleményét, de a Leicester a múlt szezonban a Premier League nem ment el észrevétlenül, az ő korábbi északkeleti tapasztalattal, a Middlesbrough vezetésével és a Newcastle-ben végzett edzéssel, esetleg kedvezően számítva is.

A Real Sociedad-ban jelenleg küzdő Moyes egy másik lehetőség.A Goodison Parkban töltött napjaiban voltak olyan idők, amikor a Sunderland szurkoló szemmel látta a skótokat, és vannak olyanok is, akik úgy érzik, hogy Moyes jól illeszkedik egy klubba, több hasonlósággal az Everton-be. A Dick Advocaat távozása újra elküldi a Sunderlandet a rajztáblába | Louise Taylor Bővebben

Aki átveszi, az Advocaat óvatosságát figyelmen kívül hagyja, akinek lemondását vasárnap megerősítették. “A csapatunk egyszerűen nem volt elég jó”, mondta a 68 éves holland edző a Studio Voetbal-nek. “A klub tudta, hogy meg kell erősítenünk magunkat, de az elnök Unibet soha nem mondta meg, mennyit költhetnénk. A kiesés elleni küzdelem nem az én csésze teám. Eljött az ideje, hogy valaki átvegye.Negatív lettem, és nem éreztem magam. “Nem titok, hogy a holland, mint Congerton, megdöbbentette, hogy Rövid vonakodik követni Unibet Magyar tanácsát, és jelentős összegeket fektet be a gyökér- és ág reformba. egy csapat, amely az utóbbi néhány évadat a kiesésből tette.A férfiak féltették, hogy hosszabb távú társulást tartanak a Sunderland-szal. Megszüntették, hogy lemondott a múlt héten, de meggyőzték, hogy felügyeli a szombati 2-2-es hazai döntetlent a West Ham által rövid , Az Advocaat – akinek nevét állandóan a 43 000 néző közül sokan énekelte – azt is elmondta a De Telegraafnak, hogy nem sajnálja, hogy Sportingbet online második varázsigét a tavalyi kiesésből mentett csapattal kezdte. “A Sunderland szerint nagyon szép klub vagyok” – mondta. “Ezt nem fogtam volna kihagyni semmit.” Paul Bracewell és Robbie Stockdale edzői egy Gary Neville elnyelő elemzés alá eső csapat gondviselőjébe Unibet kerültek. “Nem hiszem, hogy jó játékosok.Full stop “, az egykori Manchester United jobb hátát mondta Sky Sports. “Egy kicsit zajtalanok, azt hiszem.”