Egy biztonságos klub átka. Vagy ha az extralizálás pénze nem elég

Boleslav legutóbb elvesztette a 2: 3-as otthont a Zlin-lel történt támadások után, és az asztal egyetlen pontot tart az utolsó előtti pozíciótól. Tehát vissza emlékezés gúnyos címke barážový klub, amelynek Škarohlíd regaled néhány évvel ezelőtt.

Különösen akkor, ha a csapat nem lyukasztott, vagy a tavalyi szezonban…

„A célok különbözőek voltak, és a csapat nem tölti be. Nem akarom azt mondani, hogy idegesség van. A nyomásvezetés számunkra a játékos elnyeli coach Kýhos, aki fel akarja oldani a csapatot. Sokkal inkább rólunk, a játékosok „, mondja csatár Lukas Žejdl.

A csapatban mindenki jól tudja, hogy azokat áramlik a cipő. A fő rész végéig tizenhat kör van, és ha Boleslav akarja menteni a szezont, legalább a play-off előtt kell játszania. Azonban a történelmi tapasztalatok szerint 10 alkalommal nyerni kell.És ez jelen lelkiállapot elég utópisztikus gondolat.

„Az előzetes kerek szükséges 70 pontot, egy jobb lehetőség, mint az utolsó 68, de ez nem igazán hiszem, hogy szörnyen Extraliga kiegyensúlyozott. Minden csapat alulról emellett kezdődik, hogy a siker, és fordítva fentiekhez, ami rögzítésre került, egy kicsit polevujou, „jegyzi praktikus csatár. Otthon

Szóval, hol van a probléma Boleslav? Számos lehetőség van. Az első az edző. De visszavonták Patrik Augusta népszerű volt a játékosok körében, és azt mondta neki, hogy ő egy nagy szakember, aki mindig tökéletesen felkészült minden edzés és mérkőzés. “Olyan modern edző, mint Filip Pešán. Valódi részletező “- mondja Žejdl. Utódja, Vladimir Kýhos?Ez nem is egy meglehetősen eltérő megközelítést hagyományos jégkorong, mint ha előtte Francis Kiváló, de még ez nem hiba keresni. Él együtt a csapat, ő tud felállni neki, alapja egy jó kapcsolat a játékosok és még mindig volt az eredmény.

Boleslav, inkább rosszul kigondolt munkaerő árt. Ez vonatkozik mind a túl gyakori változások coaching pozíciókat, és különösen a lejátszót. Otthon

A klub még meg egy hasonló elképzelés, mint Liberec vagy Vitkovice, amely alapján a hosszú távú munka. A csapatnak és az oktatóknak elegendő idő kell, hogy üljön le. De néhány hiba után a vezetés megváltoztatja az elméjüket.A meggondolatlan megszorítások végezni.

érzéketlen beavatkozás csapat

érkező játékos a Premier League és a külföldiek egy idő után eltűnnek. A régi axióma azt mondja, hogy ha a csapat működjön, össze kell tartanunk. És ásnak bele egy, maximum kettő, ha van, tegye a puszta gyengeség. Otthon

Boleslav helyett barážových vissza a napokat, amikor a forgasd meg a beosztásról a szezonban, és hihetetlen 60. jégkorong játékosok.

, hogy a változások nem segítenek, akkor ezt a legújabb eredmények: Közép-Csehország tíz elveszett az elmúlt tizenhárom mérkőzést. Tehát a helyzet csak javulást eredményez a javulás helyett. Squad aggasztó befejezés után Jihlava adta a legkevesebb gólt az összes Extraliga.Természetesen magabiztos. “Szükségünk van egy meccsre, ha öt hat gólt adunk, hogy megtörjük” – mondja Zejdl.

Végül is Ujčík Viktor asszisztens azt mondta az utolsó vereség után: “December 28-a óta nem játszottunk, jól képzettünk, felkészültünk egy hazai meccsre, aztán beléptünk? Sajnáljuk. De azt hiszem, ez a fejemről szól. Mert sikerült megmutatni, hogy 2: 1-ben játszhatunk jégkorongot. Meg kell tennünk valamit, ezért nem játszhatunk ilyenkor a rajongók előtt. ”

Az idő nem vész el. Nem segít. Vagy Boleslav még mindig megy?