Egy másik cseh kihívás Nash számára: Mountain Bike Medal

Ez volt a harmadik szakaszánál a biatlon lövöldözési tartományban. Mosolygott. Ezután a 9. helyen végzett, és a Ferrand-Prevotova világbajnok számára hihetetlen percet veszített.

Második helyet adott Jaroslav Kulhavýmnek, és megalapította a cseh ezüst alapjait. Szombaton egy újabb érmet akar támadni az egyéni női versenyen (3 órakor kezdődik). A Cseh Köztársaságban tartott világbajnokság még nem volt a legelevánsabb emlékek. A negyedik (2010) és az ötödik (2015) a Tábor Cyclocrosson vett részt.Most az ötödik kevesebb, mint két évvel ezelőtt majdnem véget vetett válogatott karrierjét.

Ez ricsaj

De harmincnyolc éves motoros Tavaly novemberben újabb célt mutatott – az Évvilág Világbajnoksága új városban. “A hangulat rendkívüli, nem fogod megtapasztalni. Eljön hozzám, hogy tartozom a cseh közönségnek, ahogy én is edzek, én versenyezek. Ezért volt a döntés elég egyszerű. “Csak az első világkupa győzelmében hiányzott a ciklocross szezon, amit annyira kedvelt. Előnyben részesítjük a készítményt. Annyit akart otthon nyerni az éremmel.

Híd még sífutáson is.

“Én is megnyertem egy 30 éveset az Államokban” – dicsérte.A hegyi kerékpározáson amerikai énekes is volt. És az egészség volt, ez volt a legfontosabb. A hegyi kerékpárok világbajnoksága április végén megugrott Cairnsban, Ausztráliában. Meg kellett kezdenie pontokat szerezni, hogy ne legyen az új városban a negyedik sorban, mint Cairns.

“A hat körből öt volt a dzsemben”, panaszkodott. De tizedik helyen dolgozott. Egy hónappal később ismét tizedik helyen volt Ablstadtban, majd negyedik helyen La Bresse-ben. Itt mutatta be, hogy az új város irányába mutató forma élesen emelkedik.

A bajnokság kezdete előtt mindössze másfél hétig visszatért Csehországba. Otthoni képzést folytatott szülei, vagy egy Záblati utcában, mintegy 15 km-re a natív Prachatice-tól. “Egy kis edzés, egy kis kényelem.Próbáltam, hogy meggyógyul, mert ricsaj „tudta.

Frmol volt, különösen a bejelentés csütörtökön.

Ötödik már otthon, a negyedik is. Most magasabbra akar.

“Valószínűleg van esélyem” – tudja