És hol van Roger? Vagy még az új szabályok csaléi is

határán Liben és vysoőanyi élén logikusan sok rajongó csak azért, mert látni akcióban Maestra, de Federer az első napon Laver jutott csak ülni egy kényelmes padon. A program nem avatkoztak be.

A jel, hogy ez a verseny nem komoly? Épp ellenkezőleg. Laver-kupa innovációs készségét, az egyik legnagyobb is: az első nap után nyert díjat pont, két szombaton és vasárnap három egyenes. Szintén a nyitó két nap, mindenkinek meg kell fogadást egyéniben.

Azon a tényen alapul, hogy a Federer fel bevezetése az egységes fölösleges luxus. A kapitány elutasítja valódi kiállítási versenyek és kiszámítja előre. „Ez a legnagyobb különbség a Davis-kupa: meg kell elejétől gondolni, mi történne, vasárnap.Válasszon egy stratégia mind a három napon, „mondja Berdych.

Teamen annyira túlzás változások számítási ügyben. Björn Borg, ezért egyeztetés után az európaiak úgy döntött, hogy mentse a hat csapat tagjai pénteken és Federer páros pár küldeni Nadal, Berdych. Mindez azt jelenti, hogy szombaton, a trió fordítva fejüket a kislemez.

John McEnroe és Borg volt képes lépést tartani a már a szer a csodálatos tenisz pálya, így meglepő lenne, ha egy stratéga nem most világ mančaftu edző szerepét.

„Saturday pontot emelkedett, így fogjuk emelni a tétet,” mondta előre. Kivel? “Sam Querrey nagyszerű volt a képzésben. Nick Kyrgios rendkívül veszélyes. Jack Sock ismét sok helyi udvarban ül.Ennyit gondolataimat a jelölést. „

És így igaz, hogy míg az osztrák Šikula Dominic Thiem birkózott az amerikai óriás John Isner, Federer a padon egy nagy mosollyal beszélgetett Nadal.

Ideje lesz a hétvégén. Aztán, amikor az eredeti tétet páros vagy háromágyas.

„Nézd, komolyan vesszük. Az érkezés időpontja szerdán volt, kedd óta itt vagyunk. Mindannyian izgatottak és készek legyőzni “- mondta Federer. És mivel a szabályok rejtélyei is készen állnak számolni.