Fekete első gólt a bajnokságban közeledett Ajax címet. Vaclík és száraz már ünnepli

Az utolsó fordulóban a holland bajnokságban, mint az Ajax belép 81 ponttal a második PSV, aki megverte Cambuur 6: 2, de lényegesen jobb eredmény. Otthon

Tizennyolc éves futballista, aki mögött A- Ajax tolta az őszi európai liga ellen Celtic, mégis csak öt alkalommal a bajnokságban váltogatni. Trust edző Frank de Boer visszafizetni az eredeti cél a játék a 38. percben, amikor, miután egy sprint a pálya közepén, hogy pont egy kicsit több meszet az üzenet. Elkezdett ágyúzás Ajax, akiknek magas nyerni neki sokkal közelebb van a cím megnyerésére.

Ajax és a PSV végződik a liga játszótereken ellenfél, de míg a Black egész játékot vár az utolsó előtti Graafschap, PSV az utolsó fordulóban összecsapás ellen Zwolle, melyik lesz a rájátszásban részvétel az Európa liga.Abban az esetben, egy döntetlen pontszám különbség dönti el, melyik Ajax hat gólt jobb.

Azt svájci hetedik cím egy sorban ünnepelt labdarúgók Basel, Svájc. Az a tény, hogy a mester válik csak egy csapat cseh képviselők Tomáše Vaclíka és Marek Suchy döntött szombati nyerni képest 2: 1 Sion, amelynek 63. percében középpályás Martin Zeman.

Átlag tizenkilencedik bajnoki trófeát Basel ünnepli öt fordulóban vége előtt a bajnokságban, a másik Young Boys Bern rendelkezik a páratlan előnye 16 pont. Ezen túlmenően, a cím is biztosította részvételét a csoportkörben a Bajnokok Ligájában.

22 perc szabálytalankodott Bjarnason kihagyott Ndoye és elrendelte a büntetés fordult összefoglalót Delgado, aki tolt kilencedik alkalommal a szezonban. Továbbá, a második célja Bázel volt Bjarnason izlandi képviselője a 67.perc, és a biztosított maga szerzett három pont előnyt haza. A beállítás csak a lektorált Salatic állapotban.

Hook Basel nyert harmadik bajnoki cím Vaclík hogy a diadal segített tiszta 11 bankszámlák, a svájci csapat ünnepelt a második alkalommal. Mielőtt a játék extra klub a Twitter számolt be, hogy a huszonhét kapus meghosszabbítható szerződést Basel 2021-ig

A játékosok Astra Giurgiu nyerte az első román bajnoki.Premiere cím az utolsó előtti fordulóban a vasárnapi sorsolás biztosítani híve egyetlen versenytárs a harc teljes győzelem Steaua Bukarest, Targu Jiu.

Mielőtt hétfő dohrávkou van Astra előtt šestadvacetinásobnými bajnokok és nyertesek az európai kupa 1986 Steaua vezette a táblázatot egy öt ponttal vezet.

Az ő első trófea örvendezett edző Astra Marius Sumudica, amely március kapott egy hat hónapos tilalmat akciónak és a bírság százezer lejt (körülbelül 600.000 dollár), amely Viszont a mérkőzést különböző hazai versenyeken, az európai és junior bajnokság.Mondattal később csökkentették két hónapra, és tálaljuk fel az elején a következő szezonban.

„Ez egy kemény év, így itt az ideje, hogy megünnepeljük,” mondta Sumudica. „Még soha nem láttam ehhez hasonlót,” tette hozzá az edző, aki átvette az Astra előtt a szezon kezdete. Az előző „Black Devils” akinek mez ő és a cseh védő Radek Opršal, kiütötte a harmadik selejtezőkör európai liga Liberec és végül a fejlett, hogy a központi csoport.

Az emelkedés a csapat, amely a legmagasabb ligában véglegesen telepedett 2009 és a költségek a tulajdonosa az egyik leggazdagabb román üzletember Ioan Niculae.A tavalyi év áprilisában két és fél év börtönre ítélték, hogy hét éve illegálisan finanszírozza Mircea Geoan elnökválasztási kampányát.