Félelmetes harc. Křížová túlélő elvesztette a szponzorát, és karrierje könnyes volt

Még a múlt télen volt tapasztalható nehéz időkben. Otthon

Ez az első alkalom, hiszen az iskola töltötte az utolsó karácsony előtti héten szülővárosában Zlin. A Világkupa-futamokon, Val d’Isere, Franciaország nem volt pénz.

Ezért, amikor azt jelentette: „Vajon befejezése karrierjét. Szörnyen lenne nagyon sajnálom, ez nem célom, hanem az, hogy továbbra is meg kell tenni. „

A pénzügyi problémákat megoldani Clare Kereszt kezdete óta futó felnőttek között az elmúlt szezonban, hanem az egész helyzet eszkalálódott. „Felnőttek az a pont, ahol azt kellett mondani elég. Elmentem a versenyeken, és nem az edző serviceman, nem tudok. Ez amatõrizmus és igazságtalan, hogy az emberek, akik törődnek velem, „mondta.

A nyári 2016 tele volt optimizmussal. Ez az első alkalom, hogy bérelt egy személyi edző.A francia szakember Lionel pénzügyek csiszolta technikával.

Azt gondoljuk, hogy ez a változás áttöri a világ tetején.

De már a nyár végén kezdett formát ölteni a problémákat. A bátorság az új szponzorral véget ért. “Április óta járunk, beszélünk a szerződés aláírásáról, a részleteket hangolva. Egy kicsit nyugodtabbá válik, és hirtelen csillogott, és a pénz eltűnt, tovább mozog. Nem mi voltunk az egyetlenek, akik becsapták, „bosszantotta.

A terv költségvetés a szezonban hirtelen tátongó nagy lyuk.

Nem sikerült felzárkóznia, így Křížová hiányzott a tavalyi szezonban.

Mindazonáltal nem adta fel magát.Megoperálták orrmelléküregek és orrsövény, kapott egy új edző szlovének Andrej Možinu, aki edzője olimpiai bajnok Tina Mazeovou két új szponzor ( egyikük de elhagyta a nyáron ), és a verseny belépett a újdonsült energia.

“Nagyon várom. Kíváncsi vagyok, hogyan fogom megtenni. Minden show-versenyek, a cél az, hogy pontokat a vb körül a huszadik pozíció „kívánta 28 éves síelő.

Ez még mindig bízott meg fogja oldani, valamint egy sor az olimpia Phjongcshang.

Azonban aztán jött a zűrzavar Nakíszisban, amely újabb csapdát indított.

Lake Louise már nem tudta lefelé menni. “Az önmegtagadásom ellenére úgy döntöttem, hogy legalább a szuper-szlalomra ugrotok, de csak rosszabbá tette a betegségemet” – mondta.Amikor befejezte a 43. helyen.

Miután visszatért Európába egy újabb, „jobovka” – egy másik szponzor visszalépett a megállapodást. “Úgyhogy arra a következtetésre jutottam, hogy nincs elég pénzem egy edző, egy katona és egy másik személy költségeinek viselésére. Csapat nélkül, és körülmények között ezt a sportot magas szinten nem, „mondta.

Huszonnyolc éve ért véget a lánya bronzérmes a 1984 Sarajevo Olga Charvátová Határon sport karrierjét. “Természetesen nagyon sok könnycsepp volt, de végül élveztem mindazt, ami síelni vitt, vagy éppen ellenkezőleg, elvitte. Valami véget ér, de valami új kezdődik.Már várom a következő lépéseket – tette hozzá.