Felfelé, Albánia edzője, De Biasi. Büszke volt a játékosaira

“Amikor az öltözőbe jöttem, a játékosok csalódtak a fejükkel. De fel kell venni őket. Nagyszerű munkát végeztek, és büszkék lehetnek egymásra. – kiáltott fel Gianni De Biasi edző a játék után.

A játékosok tényleg mindent megtettek, és még egy perc múlva hittek egy ponton. A történelmi siker nagyon közel volt!

Az albánok jól védettek a hazai kedvencek ellen, megtámadják a rallyt, és kaptak esélyt. “Több lehetőségünk volt az első félévben és a második elején” – emlékeztette Olaszországból egy edzőt. Ermira Lenjani kopogtatott rakétájának fejlövése, Lloris jobb oldali pólusával, vagy Ledian Memushaj legnagyobb albán esélyével, aki ősszel ragadt a polehez.

“Franciaország a mérkőzésen.A végéig ellenálltunk – mondta az edző, akinek csapata elvesztette a pontokat a 90. percben és azon túl. A Griezmann és a Payet céljai olyanok voltak, mint egy csapás az albánok számára – két bátor előadás a maga részéről nem hozott pontot az idei euróban. még tízben, szerdán a döntési pont szinte megérintette. De két meccsen nem értek el gólt. – És ez rossz.A kitűzött célok nélkül nem fogod elérni az eredményeket ”, De Biasi edző látja a minősítés óta zajló problémát.

Albánia Franciaországba utazott, és mindössze tíz gólt ért el, és három közülük UEFA-t szerzett Szerbiában. Azonban az első albán euróban történt két vereség ellenére a közel három millió ország nem adja fel a progresszív álmot. Éppen ellenkezőleg, él. “Ha gólt szerezzünk, meg tudjuk verni a románokat, majd a csoport valódi,” gondolja De Biasi. Tetszik, hogy nyáron Olaszországot képeznek…

De ne menjünk előre.De Biasi még mindig az albán padon áll, és az egyik új euró-versenyzőt fogja megnyerni Romániával szemben – az utolsó csoportbajnokságban.