Froome: Gyermekként élveztem magam. Contador: A Kreuziger teljes szabadsággal rendelkezik

A szakasz, amely kimondja, hogy „az egyik legnehezebb a karrieremben,” mutatta British szerető hegység teljesen rendhagyó támadást.

Fogadta az időt, ahol senki nem számított rá. Ő ösztönösen válaszolt. “Ahhoz, hogy szórakozzon,” mondta.

Valóban így volt? Az istállóban, híres tökéletes tervezés és milyen részletesen a beltéri feltérképezése az egész pályán volt Froom tudom a részleteket a mászás, valamint a Kongresszus és azt is, hogy mennyi erő van szüksége a csúcs fejleszteni, hogy elvonja magát a többiektől.

Mégis, ő megismételte: „Ez egy spontán támadás, pillanatnyi döntés. Élveztem a versenyt.Úgy éreztem, ismét, mint egy gyerek, azt akartam, hogy indítsa el a kerékpáros, amilyen gyorsan csak tudok. „

Tehát zuhant egy völgyben a aero helyzetben feküdt a kerékpár, sebesség 90 kilométer per óra. </P >

“Ugyanakkor, a megkérdezettek előtt Chris lefelé készségek,” mondta Richie Porte , egykori csapattársa és most BMC lovas.

“Adj neki néhány méterre, és ő lesz egy mérföld”, mondta túlzás Tejay van Garderen , a másik a vezetők BMC.

Az előjáték mindez már az utolsó kilométeren Peyresourde mászni a tetején a múlt szombaton.

Itt először támadta többször felgyorsult, és Sergio Henao . Ez volt a taktika, hogy a csapat megpróbálta Sky a versenyen Dauphiné.A sorozatos támadások, gyakran végzik segítők, mint a csapat vezetője, kimerítve a csapat.

A Froom akkor először gyorsult, de hamar megelőzte.

„Azt gondoltam, megpróbálom Tehát még egyszer a tetején. Tudtam, hogy mindenki képes lesz a határ. „

1569 m tengerszint feletti magasságban, aztán jött az ő pillanata.

Quintanův elvtárs Alejandro Valverde , mielőtt a sorozat ismételt támadások csapat Sky elvesztette a kapcsolatot, húzta azonban, és azonnal átvette az ügyészség Brita.

„azt gondoltam, hogy lenne egy gyors süllyedés és a veszteség a letöltött, de nem elég”, mondta Quintana. </p >

Valverde célja kritizálták más csapatok, amelyek részt vesznek az ügyészség egy pár. „Csak később kezdett, hogy segítsen BMC, de ez nem volt elég.Mindenki szeretné megnyerni a turnét, de amikor valami, akkor magunk is dolgozunk. “A Tour következő két szakasza hasonló, még nehezebb versenyekkel végződik. Így volt Froome különösen az idén lefelé irányuló edzésre?

Ezt a lehetőséget is elutasította.

De ez valami, amit edzés közben csinálsz, amikor a csapatépítő kongresszuson versenyezsz.És ma ez kifizetődött. „

Az igazság marad, hogy ebben a tekintetben jelzi érkezését ex-világbajnok Michala Kwiatkowského Team Sky. „Az ő downhillrun stílusban részben átvette és Chris”, mondta a Dave Brailsford , vezetője az istállóban.

A koncepció a nyolcadik szakasz amúgy Froom válaszol mindazokat, akik oly gyakran bírálták, hogy valóban kiváló, hanem robot kerékpáros segítségével elsősorban mechanikai tempóját ő supersilného csapat.

a célban a fürdő LUCHON neki Brailsford nézett büszkeséggel, hanem egy kicsit hitetlenkedve.

„Chris egy fantasztikus Rider – mondta. – Bátor. Ő okos. Megkaphatja a lehetőséget, hogy megnézze.Mindannyian csodálták, hogyan mentek felfelé, és kritizálják, hogy nem tudnak lefelé menni. Vessen egy pillantást arra, amit mindannyiunk megmutatott! “Brailsford elismerte, hogy a Sky csapat úgy döntött, hogy ebben az évben kiszámíthatatlannak tartja a turnét. “Mások kérdezzék meg, mi fogjuk újra gondolni. A meglepetés eleme a repertoárunk része lesz. “A Movistar melletti Tinkoff csapat, amely a Sky legnagyobb versenytársaiba tartozott, még foglalkoznia kell minden más gonddal.És ez a hektikus utolsó kilométeren Peyresourde szombat volt döntő, hogy megoldja a puzzle, amely kísérte az elmúlt napokban: Mi lesz a helyzet a Román Kreuzigera a csapat?

Még mielőtt a színpadra Rafal Majka azt mondta Eurosport jelezte, hogy a cseh versenyző lesz a második vezetője az összetettben.

Ezt megerősítette szakasz Contador és sportigazgató Steven De Jongh . „Mivel péntek, Kreuziger teljesen szabadon menni az összetettben. Így megállapodtunk, „mondta Contador.

De Jongh később kiderül, az a döntés, hogy Sportigazgatók döntés volt, a spanyol csapat vezetője,” Alberto mondta Kreuziger, tudja lovagolni a saját faj – és miért , A Kreuzigernek új szerződésre van szüksége.Alberto szó szerint azt mondta: “Ha rosszul érzem magam, menj el a fajtád.” Contador rosszul érezte magát. Vesztesége a célba 1:41 percre emelkedett. A sárga Froom összességében több mint három percet veszít.

A színpad után a spanyolok azonnal megvizsgálták az antidoping vizsgát, összehasonlítva gondolataikat. Aztán nyugodtan és nyugodtan beszélt: – Azt hittem, többet adok ma. Tudtam, hogy nagyon gyors és bonyolult lenne. És ez egy gyors nap volt a kezdetektől fogva. Nagyon nehéz nap és nagy kihívás számomra. Mindent megtettem, amit tudtam. De a testem megújul. Annyi hónapos előkészítés után fáj a lélekben.Azért jöttem ide, alakja, de belépett a versenyt a rossz láb „

Eddig kizárta annak lehetőségét, hogy feladtam, és arra összpontosított, hogy a megelőző évben a címet a Vuelta.

” Nem Még nem vett észre. Utálom, hogy emlékszem, hogyan kellett lemondanom a Tour-ról tavaly. Meg akarom próbálni. De látni fogjuk. A vasárnap nagyon nehéz lesz, valahogy életben kell maradnom. Aztán egy ingyenes napon elemzem, hogy mit tegyek. Hate vereség, de a veszteség túl laza. „

Tehát mi a következő turnén a csapat Tinkoff?

Mielőtt szombati szakaszában a lengyel kerékpáros a mikrofonba Eurosport kijelenti:” Ma a szivárgás nem fog menni . „És akkor támadt csak a rajt után…

szivárgás.Thibaut Pinot (balra) és Rafal Majka (jobbra) a peloton előtt. Ellenkezőleg, azt mondta: “Jól éreztem magam, ezért beléptem a szivárgásba. Reméltem, hogy a végéig tarthatunk, de a peloton túl gyorsan haladt és eljutott hozzánk. Még egy mászást tartottam, segíteni akartam Albert-nek, de túl fáradt voltam, nem volt lehetséges. “Négy személyiség, négy különböző cél. Top 10, szakaszok, zöld jersey, pontok.

Ez most a Tinkoff Tour Team.

Mi a legnehezebb a harmadik pireneusi nap vele?