Gomman Corniner új megállapodást írt alá San Jose-val

“Nagyszerű meglepetés és hatalmas elismerés. Miután nem készültem el, nem reméltem ilyesmit. Az ügynököm Robert Spalenka rám, de biztosította a lehetőséget, hogy részt vegyenek a kemping San Jose, és minden fantasztikus nyereg, „mondta egy sajtóközleményben Kořenář, aki a tavalyi vezetője a cseh csapat a világbajnokságon U18 Grand Forks.

Jihlava tanuló a táborban azt mondta, ő is sikerült, mert volt egy tiszta fejjel. “Csak a jégkorongra koncentráltam. Amikor eljöttem az interjúkra az edzőkre, meglepődtek, hogy nem voltam ideges. De nem volt ok. Élveztem minden percet, minden percet a jégen és a jégen. És a végén jött a váratlan jutalom.Ez hihetetlen motivációt a további munkához „, mondta Kořenář.

A tehetséges kapus visszavonult egy évvel ezelőtt Jihlava az amerikai és tengerentúli tapasztalatok élvezi. “A hold Amerikában rettenetesen erősnek bizonyult. Megszünteti a kezdeti problémákat a nyelvvel, az akklimatizációval és az előkészítésben rejlő különbségekkel. Megtanultam, hogy vigyázok magamra, és szerencsére jól mentem a jégkorong oldalán.A Junior USHL egy szuper verseny “- mondta Kořenář, aki 32 mérkőzést elvesztett Lincoln mögött. „Leaving tengerentúli volt a helyes döntés, hogy nézni, hogy bármilyen szögből,” mondta.

Született Vystrkov Humpolec jelenleg otthon és már a hétvégén várakozik koncentráció junior válogatott mellett új edző Philippe Pešan. “Június elején tettünk egyet, és remek volt. Szóval várom – egy edzőnek és egy csapattársának. És akkor kezdődik a következő szezon előkészítése.Van is egy lehetőség, amely a következő szezonban, miután megállapodást kötött a vezető San Jose odchytal Bohemia „, mondta Kořenář.

A lejátszó minőségi szemlélet és értékelik az ő ügynöke Robert Spalenka Sport Invest cég. „Joe egy nagyon ambiciózus jégkorongozó, aki helyesen meghatározni a prioritásokat. Miután a tervezet egy kicsit csalódott, de a kihívás újonc tábor San Jose felállt nagyon jól. Ez még mindig csak az elején az ő álma elindul az NHL-ben, de a kezdő szerződés megerősítését a helyes utat „, mondta Spalenka.