Gyermek Nagano. Kristian először egy bottal született, azt mondják Reichelről

Alig született, New York Islanders logójával öltözve. Azonnal az első karácsonyi kis Jézus adta korcsolya sisak, amely hasonlít fotó a családi album.

1998 decemberében hat hónapos csecsemő felszerelés.

Tizenkilenc évvel később, a csatár a 22-es számú mezt a nemzeti junior bajnokságot a negyeddöntőben kétszeri rohant a finn cél. Kétszer szerzett gólt. A második negyedévben először blöfföl. És akkor hurok tenyeres a korai razziák.

Mindenki emlékezett a felkiáltójel kommentátor Robert Záruba az olimpia Nagano. “Te egy csempész, Alby!” Dicsérte az apját, miután a büntetést megváltoztatta a csatában a döntőért Kanadával. Egy szenzációs lépés után. Kristian valójában abban a pillanatban a Big Hatban volt. Bár éppúgy, mint a bellyömben.Sokszor hallotta a japán kalandról szóló történetét. “Az ötödik hónapban voltam. Két arcom és tíz kiló volt. Nem tudtam sushiet neked, kisfiú! Jágrváné megismételte a legizgalmasabb pillanatokban: Ne kezdj szülni! Nem létezik semmi? ”

Talán Kristian szenvedélyt húzott a kabátok között. Azonban ez húga Diana azt mondja: „született bot előre!”

„Sticks húzta mögött alig kezdődött megy”, mondja Karin Reichelová. “Minden hazament. Bútor, radiátorok. A ház után volt a célja és lövés, mint egy bolond. Egy habszivacs, egy csipke teniszlabda, egy teniszpálya. Apa mérkőzéseit nézte a tévében.Rohant körül, és felsikoltott: Gól! „

Kristian Reichel és a gólszerzési ünnepségek a junior világbajnokságot.

Három év alatt kezdett korcsolyázni. Meglepő megragadta a kart jobbra, szemben az apa, kapitány világbajnok, olimpiai bajnok és a szerző a 613 szakmai célokat. Ő örökölte az Alby becenevét. Ő követte őt a Torontói Maple Leafs kabinhoz Litvinovban. Imádta a ragadozó Alex Ovechkin. Aludt a takaró alatt lap jégkorong témákat.

Amikor Litvinov maga tobzódó serdülők, a többiek egy száj érdekében Mref a razzia után futott a korcsolyát, mint az apja Nagano. És persze huncutul, miközben kiabált: „Te egy nagyszerű fickó, Alba!”

Most a legédesebb pillanatokat tapasztalható rövid karrierjét.A svájci csapatok két sztrájkot találtak a csoportban, amely még fontosabb a finnek ellen.

A büntetést jelentették. Hittél. Először apának akart menni. A családi történet otthoni és külföldi szemmel vette a szemét. És talán Kristiana kiváló fellépései az álom NHL-be kerülnek. Mindenesetre a pilóta nem lesz egy ideig. Flying elsősorban a jégen.