Ha otthon van egy gól, ez nagyon kevés, az Olomouc edzője panaszkodott

Távol törés a sorozatban, de nem kakasok, hiányzik nekik mindössze húsz perc alatt. Miután kétharmada vezetett 1: 0, míg a gyengülő saját kihagyott lövés, és égett Burian kapus Szedlacsek. „Tudtam, hogy lesz elég hely, ezért megpróbáltam lőni, és átadta,” írta le Wilhelm Burian, aki elütötte a hatodik fordulóban a harmadik alkalommal, és a legjobb a csapatban. Tavaly, miközben az egész alapszakaszban fel nyolc cél.

Összhangban kakasok megköszönni, mert a második időszakban, Hradec Králové határozottan aktívabb.Bár mindkét csapat arra szolgált négy ezer néző diétás látvány nélkül izgalmas pillanatokat, sőt az egész mérkőzés csak két kizárások több játszott Olomouc övezetben.

A forgalom pontszám jött a hazai harmadik része az első büntetlenül dorazel Zigo és 46 perc Conrad felvette a korongot Vopelka. „A két gólt kaptunk dorážkami közel. Meg kell háta tiszta és ez az egyik dolog, hogy meg kell dolgozni „gondolkodású edző Venyera.

Az érzelmek megmutatta után azonnal a második gól, amikor úgy tűnt, hogy Conrad volt a korong birtoklása és Vopelka neki vyšťouchl a kesztyűt. „Hogy nem tudok hozzászólni, és nem látja a videót.Ezen kívül, én még mindig dühös az utóbbi időben, „mosolygott keserűen Venyera.

látta közelről a második gól védő Jakub Galvas hogy Vopelka hiába követett. “Nem tudom, hogy Braňo szorosan szorul-e. Csak ment a játékos, felemelte a botot, Vopelka kis DRB a kapuhoz, de nem tudom, ha ez neki, vagy dobta a korongot kiesett elején. Különben is, mi kell nézni több és tisztítsa meg a területet, „mondta kritikusan.

Két dorážky szorosan készíteni csapok értékes három pontot. Két korábbi nyeremény, amely otthonról erősíthető meg, így könnyen elveszett a nyereményből, és Conrad 167 percig gyűjtött. „Ez nem történhet meg, ezek šmudlanky minket nem esik” Galvas bánta.

Az edző Venera, majd visszalépett a játék három támadás és a második helyen touchline épült oláh erőteljes Strapáč.Burian, de egy másik lövés dördült csak bottal és Holec fedetlen közel túllépték a cél. Bedner ezután hozzáadta a Mountfield harmadik célját az erő játékhoz. „A vereség nekünk bocs volt egy befejezetlen jó, de Hradec nyert megérdemelten,” elismert Venera.

„Tudták minket, és dobtunk a játékot. Meg kell koncentrálni, és újra játszani, amihez a legjobban értünk: „James néz Galvas vasárnap párbaj Zlín, 17 órától újra látni plecharéna. Kakasok megy bele a utolsó előtti helyre.