Hangos és szégyen. Brno elvesztette Ostravát, a rajongói zavartak

Míg a Banská Bystrica játékosai szimpatikusak voltak a vereségre, és a második félidőben két találat elítélték 0: 2-es vereséget, a vendégszurkolók a legrosszabb stílusban mutatkoztak meg. és a toron által károsított pirotechnika a pályán, a kár előzetesen 25 ezer koronára becsülhető. Ezenkívül a három Brno-rajongónak szüksége volt kezelésre.

Az egyik pirotechnika megsebesítette a kezét az állomáson. A tizenhárom éves fiú részeg volt, így beteg volt és nem tudott lélegezni, de a leginkább örömteli dolog az volt a harmincöt éves férfi, akit egy mobil WC viselt, amit maguk a Zbrojovka rajongók.A többi hölgy a korlátba ütközött, így sérültek a hátukon, és a kórházba kerültek. Slovacko. Váratlanul nagy problémák merülnek fel a Zbrojovka-féle rossz látogatások miatt. – Mindent itt akartunk adni.Mert legalább egy éve volt az utolsó játék a bajnokságban, “emlékeztette Pavel Halouska, hogy Zbrojovka nem tudta megfordítani a sorsát.

A játékosok azonban a nap első felében egy falat építettek, amelyen keresztül Baník Még mindig küzd, hogy megmentse őt, de nem gólt, de a látogatók alig hitték. A Brno-csapat számára ez jó eredmény volt.

“Nem volt ideális hét, különösen bevezetése során nehéz volt. Nyilvánvaló, hogy ha tudod, hogy csökkenő vagy, akkor meg fog szakítani. Sok sérülésünk volt, és fokozatosan összejöttünk, hogy képesek legyünk játszani ezt a játékot. A káderek szűkebbek, négy játékos nélkül érkeztünk meg az alapkészletből, ”kommentálta az edző Roman Pivarník.

Még a csapata is nulla volt a 65. percben.Túlélte azt a büntetést, amelyet Halouska elindult Fill-nek a jobb pólusra. – Az edző azt mondta nekem, mielőtt a játékot középen vagy jobbra rúgta. Megpróbáltam jobbra menni, és megütett – mondta Brno kapus. “Kár, hogy a büntetés nem eredményezett jobb teljesítményt. Aztán Baník rákényszerített minket. ”

Diopnak és Hlinkának köszönhetően az osztraviaknak is megvan a céljaik, amelyek mentési segélyt adtak nekik. Zbrojovka nem volt más választása, mint az ellenfél riválisa. “Nem jöttünk Ostravába azzal a céllal, hogy megvédjünk, próbáljunk játszani, de bonyolult volt a káderek játékában.Megpróbáltuk tehát kihasználni, és van, és a játékosok, akikkel várhatóan a jövőben, „mondta Pivarník.

Most Brno polgárainak el kell fogadnia azt a tényt, hogy jövőre lesz az első bajnoki nélkülük. „Egy héten nem tud felvenni. Ez csak borzasztó, így ha pos…az egész szezonban, „panaszkodott Halouska.