Három edző, egy származású. A szezon, ami Brno-ba nem került

Ebben a tekintetben Brno-nak nincs versenye. Ugyanaz a szégyenletes “kettős” utoljára Košice 1986-ban. Brno 1961 és 1962 után harmadik alkalommal tapasztalja meg.

“Nagy szégyen. Brno egy labdarúgó márka, a bajnoksághoz tartozik. Sajnálom, hogy nem lesz ott “, sajnálta, hogy Michal Šmarda, a Vysočina edzőjének asszisztense, aki szombaton 0-0. meg kellene keresniük a Zbrojovka eredményét a legmagasabb versenyen kívül? Jobb, ha hozzászoksz hozzá. 2011 óta az egykori bástya másodszor is esett, és háromszorosára megduplázódott.

“Az a rejtély, hogy Brno nem tud jobb játékosokat elérni” – mondja a Brno korábbi Rene Wagner ikonja.A múltban a Rapid Vienna-ben “lövés” volt, amit a Zbrojovka utolsó játékosai csak álmodni tudnak. Legutóbb tíz évvel ezelőtt elhagyta a sort a CSKA középpályás Luboš Kaloudba.

Azóta Brno az első és a második bajnokságban volt. A júniusi 40. évforduló megünneplése idején kétszer fáj.

“Véleményem szerint nagyon nagy szemük volt Brnóban, valami mást akartak játszani, mint amit a csapatnak kellett tennie, és kissé újraszámították. Kiderült, hogy ez történt, “mondja Šmarda.

A két éves Zbrojovka hatodik lett, a kupák gondolkodása…De akkor elbocsátotta az edzőt, Vláv Kotont, aki a Smarda segítője volt, a Svatopluk Habance-nál, aki vezetői feladatokkal bízott meg, és beleszeretett a játékos vásárlásaibe, vereségeibe, lélegzetébe és egyéb vereségeibe, amiből leszármazottja volt. >

Mi a következő? “A célnak az elit közötti gyors visszatérésnek kell lennie” – mondja Roman Pivarník, aki a jelenlegi bukás alatt edző.

De ki fogja vezetni a Zbrojovkát a lezuhanásból, senki sem tudja. p> A sörgyár csak az első bajnokságon kötött szerződést, és azt fontolgatja. A szerződésben szereplő játékosok egy része, de a kérdés az, hogy akarnak-e klubot építeni rajtuk. Václav Bartoňek nyilatkozata Zbrojovka következő lépéseiről vár.

“A klub folytatódik.Túl korai számomra – mondta Pivarnik. “Jól dolgoztam, nem mondom, hogy nem csinálom a második bajnokságot. De a dolgok megoldásáról is szó van. Egy sportigazgató posztjának megválasztása, aki jelenleg nincs, és amire szükségünk van, úgy, mint amilyen módon megoldjuk. Ezután a csapat összeállt, hogy megfeleljen a játékosok típusainak. ”

Pontosan ezt nem a Zbrojovka csinálta, és három edzőkísérlet volt. Habanco és Richard Dostálek után a Pivarník nem csökkentette a csökkenő tendenciát.

A jelenlegi helyzetben a Brno második bajnoka lehet madárijesztő. “Télen próbáltunk tanítani a mancoft nyereményét, koncentrációban, fáradtságban, otthon, szabadban.

Végül, de nem utolsósorban, a mérkőzések még nem jutottak el a döntetlenhez, “elismerte Pivarník.

Mivel Brno nem érte el vagy nem erősítette meg, az eredmény nemcsak leszármazás, hanem ködös jövő.