Hossa megtalálta az ígért klubot. Ha betartja a szerződést, akkor 42 éves

Bratislava. Kivételes játékos amelynek eredményeit a szlovák jégkorong valószínűleg értékelni csak évekkel később. Marian Hossa nyerte a Stanley Kupát a harmadik alkalommal. Ez nem sikerült semmilyen Slovákovi.

„Minden alkalommal, ez egy kicsit más érzés. Most már elérte az első győzelmét otthon, és ez csodálatos, hogy élvezze a rajongók. Élvezem ezt a pillanatot „, mondja a 36 éves csatár Chicago televíziós kamerák közvetlenül jégre után nem sokkal az utolsó végleges zápasu.Fotogaléria ünnepli győztes Chicago azonnal a meccs után.

Hossa már befejezte az ötödik fordulóban a többi nyolc év.Míg Pittsburgh és a Detroit nem sikerült, a Chicago a harmadik alkalommal, igen.

Ha a 2009 nyarán szerződést írt alá a klub tizenkét éve, és több mint 63 millió dollárt, tette az egyik legjobb döntése živote.Patrick Kane ad csésze Marian Hossa.

ez a közepén a szerződést, és abban az időben nyerte el a három leghíresebb klub trófeát bolygón. És nem ér véget.

Ha betartja a szerződést, akkor 42 évig a klubban lesz. Nem kell utópiának lennie. Hossa ismert, hogy következetesen érdekel a fitness, nagy hangsúlyt fektet a nyújtás és megerősítése.

Annak ellenére, hogy a kor, hogy a jégkorong soraiban már veterán, nem fogadott tavaly állnak rendelkezésre.105-et játszott. Visszatérhet, de még mindig gyors, még mindig a jégen játszik a játék döntő szakaszaiban, és mind a hatalmat, mind a gyengeséget játssza. Chicago edző Joel Quenneville róla azt mondja, egy játékos najvyrovnanejšími előadások, valaha is ismert.

„A nagy hokis, egy jó csapattárs, nagyszerű ember. Meg mindent, „mondta Hoss Chicago csillag Patrick Kane.

Úgy tűnik, hogy a szlovák csatár megtalálta a megígért klub. „Hálás vagyok, és boldog vagyok, hogy része lehet a játékosok”, mondta a döntő után.

Chicago elfogyott erős és győztes csapat, melynek csontváza együtt évekig. Sőt, a klub vezetősége nagyszerű érzést és intuíciót mutatott a káderek teljesítésében a múltban.A harmadik Stanley Kupa nem lehet az utolsó a Hossu számára. Hoss útja Marián Hossa a Dukla Trenčín 17 éves fiújaként kezdődött a jégkorongban. Nézze meg, hogyan fejlődött a karrierje. 1996/97

Hoss első szezonja. Bár csak 17 éves volt, amikor Dukly Trencsénre ugrott, nem újonc.

“Az első edzésből a csapatba került.A jég és le úgy viselkedett, mint egy felnőtt ember, „eszébe John Pardavý, amely abban az időben tartozott a vezetők Dukla.

Hossa játszott, de csak a harmadik támadás, még így, a szezon lőtt 30 gólt és okai a bajnoki cím.

„néhány saját céljait Liverpools net van egymás számára a padon csak nézte -, amit a folytatása a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk akkor is lehet egy előfizető éves előfizetés 29 € érdekében akár 17 80 € összehasonlítva a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € rendelés Add 1,80 €, míg a havi előfizetési havi előfizetési 0,98 € rendelés Ce 0,98 euró az új előfizetők számára az első hónapban. A többi hónap egy általános ár 3.90 €.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja Olvasás Éves előfizetés 29 € Rendelés Akár 17,80 € havi előfizetéshez képest Havi lap redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , A hétvégi és a fórum korlátlan korlátlan hozzáférést biztosít a videókhoz és a szlovák filmekhez a Sme.sk-en elérhető a PC-n és Android és iPhone alkalmazásokban