Idegesség? Eljut hozzám, amikor New Townban vagyok, gyanítja a Cinket a MS előtt

Huszonöt versenyző Multivan Merida Biking Team a verseny győztes svájci Floriana Vogela, francia Julien Absalon és a spanyol José Antonia Hermida Ramos a hatodik helyen végzett.

elégedetten tudott nyilvánítja formám a világbajnokság legyen jó .

„a verseny vasárnap utaztam, hogy szeretnék kipróbálni a tempót. De mentem oda egyenesen a nagy magasságban edzőtáborban, egy teljes edzést. Szóval várható, hogy talán nem megy jól „, mondja a natív Rokycany.

A végén azonban ő kellemesen meglepett. „Ez az, amit én részt képzésben, milyen volt feltételek – nehéz sáros pályán – elégedett vagyok mind a teljesítmény és az eredmény”, mosolyog.

Közvetlenül a verseny után Heubach a Cink visszatért a Tirol .Miután a hétfői napot, amikor szükséges, vissza egy kicsit, és várta a végső blokk a képzés, az utolsó három keményebb edzéseket.

„Pénteken megyek haza, ahol három napig egy kicsit Gonna csatlakozni barátnője és családja. És akkor New Townba költözöm, “bemutatja a programját, mielőtt elindul a bajnokságra.

“Csak úgy fogok lovagolni egy kerékpárt. Vártam az utolsó két fontos edzést a pályán, ahol adok valamilyen intenzitást. De semmi túl nehezen – mondta. „A héten a verseny előtt lesz inkább egy dallamot.”

Kezdjük a világbajnokság otthon tartják, hogy a legnagyobb csúcs Cink olimpiai évben. “Az olimpia is nagyszerű verseny. De idén a Cseh Köztársaságban megrendezett világbajnokság.És így számomra ez nagyobb kihívást jelent, „mondta Cink.

világbajnok kategóriában az 23 éves 2012-es és bronzérmes a tavalyi világbajnokságon szeretnék a felvidéki Arena saját korábbi eredményeit. </P >

“Természetesen ez a célom. Szeretném megvédeni a dobozt, és eljutni a harmadik helyre “- mondja. “Bár tudom, hogy az idei verseny erős lesz.”

De nagyszerű légkör lesz. “Számunkra, a cseh versenyzők, ez a világbajnokság hatalmas motiváció lesz.Rajongók fog vezetni minket „, mondta Cink, aki várhatóan a nagy verseny is nagyon jól felkészült.

A nagy elvárások nem lehet ellentétes lekötni a közönséget? „Nem ideges,” mosolyog bronzérmes az idei Európa-bajnokságra. „Azt hiszem, el fog jönni hozzám, ha én vagyok a helyszínen. De talán foglalkoznak vele, „kívánja.