Iron próbált új szerepet. Mozgáskorlátozottak tanácsos oštěpařce

„Honzával Železný és Barbora Špotáková nekem nagy motiváció. Bárcsak dobni nehezebb, ő adott nekem a jó tanácsot, „nem elrejteni a lelkesedés tizenkilenc sportolók képzése a legenda világ gerely és sikeres edző.

A megelégedésére dolgozó ambuláns sportoló elrejtésére vagy vas. „Ez hasznos, mert amit ő képes dobni ülő, mások nem tudják dobni elindulását. Ő tehetséges, és ez egy szép lány, ami már önmagában is egy szikra, „mondta.

Ezek a napok cseh sportolók készül a World Games sérült fiatalok 14-23 év, amely látni Prague 29 június és július 3. és Doe egyik fő pillére a hazai atlétika.Miért ő?

Egy atlétika kezdte tavaly április elején, és júniusban megnyerte a junior világbajnokságon a fogyatékos teljes készlet medál: bronz a lemezen, a gömb ezüst és arany a gerely.

„Ez volt az első alkalom, én nyertem valami nagy,” mondta, majd annak ellenére, hogy az Iron ártatlanul elismerte, hogy a lemezen a kedvenc. “Fly me-re,” nevetett.

A lándzsa egy rekordot csak 12 méter. „De először dobtam öt méter, és én hajlandó esküszöm, hogy soha nem akar látni egy lándzsa,” mondta, és megemlíti az edző Pavla Martínka. „Ez az én tornatanár, és tudta, hogyan kell motiválni engem” megrázta a fejét.

alatt oštěpařského edzés híres sportoló és az edzője adott néhány tanácsot.Melyek voltak a legfontosabb?

„Több mellkas tartani és meg kell erősíteni a közép-lapocka izmok a helyem van. Hálás vagyok, hogy a közös képzés jó gyakorlat sokat, mielőtt a játékot.Remélem, hogy én is fel az első lépcső „, jelezte sportoló, aki azt akarja, hogy ő az egyetlen lány a plakát – az egyik sportoló a közelgő World Games sérült fiatalok meghívni. „De azt is versenyeznek a lemez és a labda,” mondta.

Zelezny végén a képzés próbált gerely ülő helyzetből. „Ez bonyolult, van egy másik munkája a bal keze, melyet kezében a rúd”.

Egy másik fénypontja az idei paralimpiai játékok lesznek Rio. „Úgy gondolom, hogy a korlátok nem egy esélyt, de remélem, hogy négy év alatt tudtam versenyezni Tokióban, a” becsült a lehetőségeit.

„lett a cél, ami nagyon fontos,” mondta neki a vas. Otthon