Jamie Vardy köszönetet mond a Leicesternek a krioterápiás segítségnyújtásért a rekordot követően

A mélyhűtőkbe beültetett emberek hagyományosan szomszédos végekkel szembesülnek, de vannak kivételek minden szabálytól. Ahelyett, hogy bizonyítaná a vérfagyasztó gyilkosság titkát, vagy valami szörnyű ipari kudarcot Jamie Vardy úgy találja magát, mint vezető szerepet játszik az egyik felemelőbb drámában, amely a legutóbbi szezonokban megjelenik a Premier League-ben.

Ez részben a Leicester City képzési helyén telepített tudományos fiktív megjelenésű krioterápiás kamrának köszönhető.Miután a múlt héten folyamatosan beadta a mínusz 110F-es chillet, az egykori nem liga csatár képes volt legyőzni a hip sérülést időben ahhoz, hogy egyenlő legyen Ruud van Nistelrooy rekordjával 10 meccs Premier League mérkőzésen. Jamie Vardy pályája mutatja a kemény munka értékét és nem adja fel. Olvass tovább!

Mintha ez nem volna elég, Vardy nyitó célpontja Claudio Ranieri oldalán állt a pályán, és győzelemért vitte őket az asztal tetejére.Figyelembe véve, hogy tavaly tavaly Leicester mindenki kipukkadt kedvence volt, és a 64 éves olasz kinevezést a zsákmányolt Nigel Pearson helyett nyáron széles körben elkáprázták, ami eléggé jó eredmény.

“Mr Ranieri talán újra megkapja a pizzákat “- mondta Vardy, aki reménykedik, hogy megtöri Van Nistelrooy rekordját, amikor a Manchester United szombaton meglátogatja a keleti Midlands-t. A tél első hideg hétvégéje elhagyta a No9-et, ahogy beszélt, de Vardy jól megszokott az Északi-sarkvidékre. “A hét minden napján a kriokamrát használtam, és úgy érzem, mintha most állnék benne” – viccelődött. Leicester saját kínzókamrája felgyorsítja a kilábalást a sérülésektől, és szoros kapcsolatban áll az intenzív vágással Vardy nemcsak elkezdett elkezdeni, hanem egy megdöbbentő slapdash Newcastle United védekezést is elkezdeni.

“A krioterápiás kamra teljesen fagyos, de segít a gyógyulásban, így tisztességes játék a klubnak hogy megkapja – mondta. “Nagyon közel voltam ahhoz, hogy ne játsszam, de a fantázia ragyogó volt.Nem hiszem, hogy még a világ egyik legmegbízhatóbb embere is megértené a dolgok nevét, de folyamatosan dolgoztak rám egész héten. “

Ranieri hangja is a fülébe. “A hét folyamán megnézzük, hogyan juthatok be a legjobb pozícióiba” – mondta Vardy. “Mi arra koncentrálunk, hogy az ellenzéki védők olyanok, ha be akarnak jönni a fegyverekhez, és aztán szombaton tartjuk a gyakorlatba. Nyilvánvalóan működik. “

Ha csak Steve McClaren mondaná ugyanezt egy olyan rosszindulatú Newcastle-előadás után, amelyen csak Vurnon Anita jött létre valamilyen hitelhez.Vardy csodálatos tempójú változása és okos mozgása miatt elszaladt egy olyan lövéshez, amelyet éppen a közeli pozícióba irányított egy pillanatra, amikor Rob Elliot elvárta tőle, hogy a távolabbi célt szolgálja.

Ez a cél jött létre Leonardo Ulloa, és teljesen megjelölve Ulloa a második Riyad Mahrez keresztjét vezette. Elegáns bemetszés személyesen, Mahrez kiváló volt, nagy szerepet játszott egy Tyneside átadás biztosításában, amelyet gumival pecsételtek meg, amikor Shinji Okazaki Leicester harmadik céljába került.

“Úgy tűnt, törékenyek” – mondta McClaren, a Gallowgate-től még mindig visszhangzott a fülében. “Valószínűleg a leginkább csalódott vagyok. De ez egy kemény munka, és mindig is tudtuk, hogy rossz napok lesznek.Ez biztosan az egyik ilyen – a kulcs visszaszerzése. “

Már hiányzott a sérült Jack Colback, a kiesettséggel fenyegető oldala egyszerűen szétesett, amikor Cheick Tioté lecsengett az ágyékfájástól. Nyilvánvaló, hogy a legtöbb Newcastle-i probléma abból adódott, hogy a skandináv személyzet közepes középpálya következtében gyengült. Ebben a kevésbé gazdag osztályban van McClaren azon törekvése, hogy több birtokos játékot vezessen be.

Az ilyen mély nyomású körülmények között az otthoni rajongók különleges figyelmet érdemelnek, hogy tapsolják Vardy földrajzi célját.Ranieri, aki gyorsan elmondta nekik a szellemiség ilyen nagylelkűségét, a szokásos Gianfranco Zolához képest a Chelsea-nél.

Ha kissé szürreálisnak éreztük magunkat, ha meghalljuk az egykori Stocksbridge Park Steels csatát, , az argentin Gabriel Batistuta-val való összehasonlítás valószínűleg a leginkább releváns.

“A Batistuta 11 egymást követő gólt szerzett nekem a Fiorentinában” – emlékezett vissza Leicester menedzsere. “Ez a legjobb futás minden olyan játékosnál, akivel sikerült. Remélhetőleg Vardy meg tudja verni. Elképesztő, hogy Jamie-t ugyanolyan lélegzetvétel mellett említjük, mint a Batistuta. Olyan furcsa, amikor négy vagy öt évvel ezelőtt Jamie nem liga labdarúgást játszott.

“A pályafutásom során csak egy játékos ismerte az azonos utat.A Juventus hátvédje, Moreno Torricelli, aki nem a bajnoki Karatese-ból a Serie A-be ment. Ezután megnyerte a Scudetto-t a Juventus-szal. “Mit mondanak a történelem ismétléséről?