Jason Day azt mondja, hogy a Firestone flop elfelejtette a 2016-os Open megnyitását

Ha Dustin Johnson-nak tanácsra lenne szüksége, hogy hogyan kezelje a golf reflektorfényének hirtelen csillogását, akkor még rosszabb is lehet, mint egy szó a Jason Day-szal. Az ausztrál továbbra is a No1 világ marad, de Johnson, miután megnyerte az elmúlt két kezdetét, köztük az US Openet is, kétségtelenül a golf emberének a pillanatában. A Day’s Appeal egy része a vágyakozásban rejlik Figyelem. Úgy látszik, táplálja, ami ellentétes sok emberrel. “A stressz csak attól függ, amit magadnak tettél, igazán” – mondta hétfőn a Troonon, miközben folytatta a nyílt előkészületeket. “Én vagyok az egyik olyan ember, aki egy kicsit nagyobb stresszel bír, mint mások. Az emberek egy bizonyos helyzetet kicsit másképp vállalnak.Stressz kétféleképpen nézhet; Úgy gondolom, hogy a No1-es világméretű stressz többet motiváló tényező számomra, mert nem akarom elveszíteni. A 2016-os nyitási időpontok: Colin Montgomerie, a Troon-ban folytatott akcióval kapcsolatban. Bővebben

< p> “Tehát nagyon fontos számomra, hogy megbizonyosodjam róla, hogy ragaszkodom a folyamathoz, és mindent megteszek, hogy megpróbáljak ott maradni, amíg csak tudok. Igazán meg kell próbálnod kibővíteni ezt a vezetést 1-2 pontból [a rangsorban], hogy rés legyen.

“Ha mindent megvilágítanám, akkor nagyszerű lenne. Boldog lennék ezzel. Ha nem lenne a reflektorfény, akkor is nagyszerű lenne.Csak arra törekszem, hogy megpróbáljak megbizonyosodni arról, hogy megfelelően felkészülök erre az eseményre, és biztos vagyok benne, hogy a játék tervem sziklaszilárd, még akkor is, ha különböző időjárási, szél, eső vagy bármi változása van.

“Elég volt látni, mit tett Dustin. Nyilvánvaló, hogy amikor ilyen fickók látszanak, motiválja magát, hogy jobban megy. “Mondanom sem kell, hogy a” tiszta “nem a napi elmeben volt, amikor letette a csúszást a záró a WGC Bridgestone Invitational a Firestone-ban.Johnson teljes mértékben kihasználta a napot, miután a napot négy lövésből a 15. naptól a végső fordulóban háromszor elvesztette.

“Ez egy szemnyitás volt” – vallotta be Day. “Annak ellenére, hogy nagyszerű golfozni fogsz, vissza kell térned a jó golffotózás folyamatába, és ez jól kommunikál a [Day’s Caddy] Col [Swatton] -dal. Mert ha lefelé nézel; a 15. volt rendben, 16-an úgy éreztem, mintha 30 másodpercen belül játszottam a lyukat, még akkor is, ha dupla boglót vettem ott. Olyan gyorsan éreztem magam.

“Amikor a legjobb golfomat játszom, úgy érzem, minden olyan lassú. Bár úgy nézek ki, mintha lassan játszanék, mindenképpen lassúnak érzi magát. El tudom tölteni az idejét, és tényleg fel tudom hozni a helyzetet, és kidolgozhatom a lehető legjobb tervet.Nagyon könnyű megnézni a negatívokat, de ez elég motiváló.

“A tanulásról van szó, mert nyilvánvalóan többet tudok meg, amikor nem sikerül, mint amikor nyernek. Őszintén szólva nem fogunk nyerni minden egyeset. Szívott. Nagyon rossz volt. Gyűlöltem a veszteséget. Ez egy szörnyű módja annak, hogy elveszítsük, és ez frusztráló és kiábrándító volt. De olyan dolgokat, mint ez, nem nyerhet meg mindent, és ez csak az életforma.

“Tigris Woods-vel elkápráztuk, hogy mennyire uralta az évek alatt és nagyon jól sikerült. Ezért ígérünk. Ez az, amire lövök, hogy befejezhessem, mint a nap folyamán. Kaphatok egy ilyen pontot? Talán nem.De ez az, ami most lövöldöznek. “

A Nap lendületének szakadása, miután az elmúlt évben egy nyílt lövöldözésbe esett, ma már jól ismert. Innen a következő nagy bajnokságot, az USPGA-t a Whistling Straits-ben játszotta, hogy elindítsa a No1-es világot.

“Azt hiszem, tudatában éppen végre átmentem a akadályt hogy “Itt az ideje kezdeni a győzelmet és a jól játszani” – emlékezett vissza a nap. “Azt hiszem, végül úgy találtam, hogy a hit magamban képes lesz igazán mondani:” Jó játékos vagy. Érdemes megnyerni ezeket, ha megadja magának ezeket a lehetőségeket. “

” Amikor felnõttem, két nagy bajnoki címet néztünk meg. Augusta National és az Open Championship volt.Vissza a nap folyamán, amikor Greg Norman idejött, sok ausztrál kezdte pályafutását Európában, és ez az, amit a kedvenc főszereplő lenne.

“Ez nagyon különleges. A 145., nyilvánvalóan nagyon hosszú ideig volt. A nagyok mindegyike tartotta a Claret Jugot. Ahhoz, hogy karrieremben egyszer meg tudjam tartani, nagyon tetszető és kielégítő lenne. “