Júdás vagy hős? Oroszország, amely bemutatta a doppingot, már versenyez

Atlet, amely sok ember számára hősnő; És számos más hagyományra. A története tele van paradoxokkal. Korábban drogolt, majd a dopping elleni küzdelem arca lett. Oroszországban vyvrhelkou, de az csak a helyi sportoló megy a bajnokság, mint a többi csapat jelenleg megsínyli dopping ügy. Ezért nem jelentenek az országból, hanem versenyezni alatt semleges zászló.

És így szerdán este, amikor csatlakozott egy másik kezdődik 800 méter öltözött fekete-fehér trikó nélkül nemzeti logó, csak egy szimbólum az európai atlétika. Vajon a lány nyerte az aranyat, akit az Örömóda, a himnusz az Európai Unió.

De Stepanova harcolni vele is zárja.Kezdete előtt melegen üdvözölte a közönséget, várjuk a versenyt, de a pálya hamar halványulni kezdett. 200 méterre a cél előtt, majd megállt és lecsúszott a pályáról. Sérült lábát lehetetlenné a harcot a folyamatot. Végül ért célba egy időben a négy perc és két másodpercig, ám a lemondás a pálya kizárták.

„De annyira örülök, ott lehetnék”, mondta a 30 éves půlkařka akinek sérülései nem kellene súlyos és lehetne így részt vesz a játékok Rio, amely egyébként tilos az oroszok is.

„azt is versenyeztek alatt semleges zászló. Az orosz média nem kívánatos, én voltam az orosz zászlót „, ő mesélte segítségével a fordító, ha a verseny után veszi körül a tömeg az újságíróknak.

A szóvivő elnök Vladimira Putina nevezte Júdás.A francia középpályás Renelle Lamote jelezte, hogy Stepan kezdete Amszterdamban zavarta őt. “Azoknak, akik pozitív dopingtesztet végeztek, nem szabad újraindulniuk. Függetlenül attól, hogy feltárták-e a rendszert, ez igazságtalanság, “mondta Stěpanova, és elhagyta Oroszországot, és jelenleg az Egyesült Államokban száműzetésben él titokban. “Nagy nyomást éreztem. Sokan nem hittek nekem – mondta egy 30 éves sportoló. “Az orosz média nem hiszi, hogy az igazat mondjuk. Azt gondolja, hogy csak bosszút akarunk. ”

Nyilvánvaló, hogy az oroszok most megtalálják barátaiknak nehézséget találni. Két testőr figyelte az interjú során.Stepanova jött, amikor megkérdezte, hogy ő úgy érzi, hogy az élete veszélyben van, azt mondta csak: „No comment.”

A dicsérte, hogy mit érez a meleg fogadtatás a többi versenyzőt. “Minden lány eljött hozzám, és köszönetet mondott nekem, amit tettem, és hogy bátor voltam. Úgy érzem, a támogatást, „mondta.

tanú miatt neki hiányzik egy orosz expedíció egy másik nagy esemény a sorban: miután a fedett világbajnokságon, és most az Eb. Annyi csehek elvesztették ellenfeleiket. „Számomra ez egy nagy plusz, hogy három orosz, lenne egy nagy verseny több,” mondta výškařka Michaela Hrubá. – De a büntetés nem meglepett. Azt hiszem, meg kell „.

Stepanova még mindig az egyetlen, aki megmenekült.A versenyhez való jog; Még meg kell találnia a formát. A siker a csodálatos történetének megfelelő része lenne.