Kajakos Přindiš uralta a versenyt SP Seu, kenus volt a harmadik Gebas

Menj a végeredményhez fokozatos lépésekkel. A pénteki időmérőn a harmadik volt az elődöntőben már elmaradtak mögötte csapattársa Lubos Hilgert és vezetési érmek hátrahagyott összes rivális.

„Végre, amit valaha sikerült a döntőbe”, mondta Přindiš enyhül az idén tapasztalat. Ez a szezon már rengeteg gyors futást hajtott végre, de megsemmisítette az érintési pontokat és a későbbi büntetéseket, ezért az évad nem érkezett meg. „Ez egy csodálatos érzés,” örvendezett egy sajtóközleményben Přindiš Unió, amely még mindig SP második legjobb.

A pálya Seu Bár ez nem egészen illik. “Több kihívást jelentő csatornám van, de megerősítettem, hogy idén jól felkészült vagyok, és hogy van. Mindig mentem az első ötbe, de volt egy kopogásom.Rapid’m jól, meg kell adni egy tiszta kört, akkor én is a versenyt a legjobb, ez egy pozitív eredmény „, mondta.

Miután átlépte a célvonalat lőtt a kezét és paddle játszott, mint a gitár. „Akartam előre nyerni a versenyt”, mondta Přindiš. „Mivel ez volt egy szelet tortát, de nem akarom, hogy hangzik valami baj,” tette hozzá mosolyogva. A Seu még vár kajak kereszt, hogy fog menni Andrew Tunku mert Vavřinec Hradilek kudarca után az időmérő Spanyolország maradt.

Hilgert az elődöntőben a teljesítmény nem köti, és kész is több mint három érintéssel gól tizedik, minőségi cseh kajak iskola felerősíti a nyolcadik helyen Ondřej Tunka.Mindkét míg ebben a háztartásban jelölést vagy nevybojovali állandó helye a háromtagú reprezentatív összeállítás.

A cseh csapat a döntőben három alkalommal a képviselet és ünnepelte diadalát, annak ellenére, hogy a start volt Spanyolországban olimpiai és Európa-bajnok Jiří Prskavec és az említett ezüstérmes londoni olimpia a közelmúlt ME Hradilek váratlanul megbukott képesítést.

Gebas húzta ismét tiszta kört

Ezek a kenusok voltak Seu jobban Gebas csak a szlovák bajnok Alexander Slafkovský és a francia Denis Chanut Gargaud. Cseh válogatott nyomultak az elődöntőben és a második helyen a harcot a medál újra hajtott egy tiszta kört.

Gebas az önbizalom, mert miután visszatért a táborba Rio ő még mindig egy hetes intenzív képzés. „Do Seu hagytam elég törött, de szerdán kezdődött, hogy jobb”, mondta kenus, akik számára ez volt az utolsó futam előtt Seu OH. „Van egy csomó munka, de azért, mert a csatorna Rio sokkal nehezebb, mint itt”, mondta Gebas, azaz az idei szezontól vezetése alatt Jiřího Rohana, egykori elit kettős kenu férfiak. „Ez egy vándorszínész, ő tudja megmondani, mit kell hallani, amit élvezni,” tette hozzá Gebas.

Slafkovský hogy májusban Liptovsky uralta az Eb volt 3.54 másodperccel gyorsabb.Még jobb időt hajtott Gargaut CHANUT, de két másodperces büntetőt a megható nettó okozott neki a győzelmet.

Lukáši Rohanovi hiányzott a döntőbe a 13/100 és kész tizenegyedik, Tomáš Rak nem ismételjük döntőben való részvétel a múlt héten Ivrea és elfoglalta 17 . sor.