Karvina mentési jogot kért Jihlavában. A legnagyobb eufóriát tapasztalja

“A futballban a legnagyobb eufóriát tapasztalom” – mondta a Karviná sportigazgató, korábbi Lubomír Vlk, aki a héten a Josef Much edzője után vette át a csapatot. “Köszönöm a játékosoknak, hogy fantasztikus teljesítményt értek el, mert nem volt könnyű összejönni. Ez egy takaró volt rajtuk. ”

Ne vegye be, amikor a Karvinok tizenegy fordulóra vártak, hogy nyerjenek. És az utolsó pillanatban jött…

“Ez a győzelem rendkívül fontos az egész Karvinának. Nagyon örülök, hogy sikerült közvetlen küzdelmet fenntartani, és hogy tudok hozzájárulni ”- mondta Jan Kalabiska középpályás, aki a 61-es pályára lépett.percek és öt perc múlva elnyerte a győztes célt.

Várjuk a mérkőzést, hogy legyen óvatos, amit megerősítettünk.

És fontos lesz, hogy ki lesz az első gól, ”mondta Lubomir Vlk. – Ezért jobbak a fiúk, mint Kali. Rájöttünk, hogy ha van egy kis hely, akkor képes volt eldönteni a játékot, mert át tudott lépni az egyénen, megkerülve az ellenfeleket, így örülök, hogy tette. ”Jan Kalabiška elismerte, hogy a védekezés nem az ő erős oldala. “Az edző egyértelmű feladattal küldött nekem az utolsó fél órába, hogy gólt szerezzek.Szóval engedelmeskedtem neki – nevetett.

Mit csinált a Lubomir Vlk a csapattal? “Tudjuk, hogy nem fogod megváltoztatni a játékosokat, nem fogsz többé focizni, de a fejünkbe ütköztük őket, amiket meg kell nyerniük Jihlavában” – mondta Vlk. “A pszichével dolgoztunk, hogy pozitívan lássuk a játékot, mert a kilencven százalékos megmentésért küzd a fej. És amikor nem működik, akkor még nem állnak lábuk. ”Kalabiška azt mondta, hogy tudni kell, hogy a sportigazgató Wolf figyelte a Karviná játékot az egész szezonban. – taktikailag készített minket.Először egy kicsit több volt a szokásosnál a korábbi játékokon kívül – mondta Jan Kalabiška. “Azt is szerettük volna megnyerni az előző edző Mucha-t, aki nagyszerű hitelt kapott az üdvösségünkért.”

A Karvins legyőzte a Jihlava-t az összes korábbi első bajnoki játékban. “Mi az, nem tudom, de hiányozni fogjuk a liga következő évét…” – mondta Kalabiska.