Ki szeretne SZHH elnököt? (Poll)

Bratislava. Funkcionáriusként különböző pozíciókat töltött be. Ő volt vezetője jégkorong csapat, főtitkára, a társulás tagja a végrehajtó bizottság a szlovák olimpiai bizottság elnöke és a SOC a téli sportok.

2011 óta Igor Nemeček a Szlovák Jégkorong Liga vezetője. Csütörtökön megpróbálja megvédeni pozícióját és szerezni megbízást a következő mandátumra az új elnök megválasztásában.

„Az elmúlt négy évben, amikor elnökeként szolgált tette egy darab robotok a pénzügyek területén, a fiatalok, az edzők, az infrastruktúra, sport eredmények”, mondja a közelmúltban Němeček.

“Természetesen nem minden dolog vége, némelyek hosszabb ideig vannak.És ez az egyik oka annak, hogy még mindig arra vágytam, hogy továbbra is „.

((poll))

Az ellenfele lesz a korábbi hokis Richard Lintner. Azt akarja szempontjából különösen előnyösek az együttműködést más volt szlovák jégkorong csillag – Miroslav Satan, Peter Bondra, Otom Haščák és mások.

“A helyzet nem jó. Annak ellenére, hogy a jégkorong rendkívül népszerű, hogy nem egyezik az ő képét „mondta Richard Lintner múlt héten.

” Falling érdeke rajongók, egyre kevesebb ember megy a játék. Az ifjúsági bázis esett, és a nyilvános bizalmatlanság szintje 72 százalék. Ez riasztó, “hangsúlyozza.

“A mai helyzet egyértelmű és robusztus megoldásokat igényel.A jelenlegi vezetés nem tudta hatékonyan és határozottan foglalkozni a szlovák jégkorong legfontosabb problémáival. És ez az oka annak, hogy a jégkorong helyzete nem kielégítő. “A választásokon minden egyes szavazást meg lehet tenni. Szavazati jogok képviselői klubok, régiók és irányító vállalat Pro-Hockey League és az első in-line az Unió tagjai végrehajtó bizottság elnöke, főtitkára, pénzügyi igazgató, a felügyelő bizottság és a képviselői tizenhét szakértői bizottságok.

„Ez alapján számunkra, hogy az új elnök fogja eldönteni, 117-119 szavazattal küldöttek” sportigazgatója számít SZĽH római Štamberský amelyben a szervezet részt vesz a készítmény a kongresszus.

A két szavazat közötti különbség bizonytalan helyzetet teremt a MŠKH Prievidza klub körül.Tavaly ősszel a pénzügyi problémákért lépett ki az első bajnokságból, és bírságot kapott a 6600 euróért, amelyet eddig nem fizetett. Ezért felfüggesztette az unió tagjainak jogait. A Prvolig Klubnak két szavazata van a kongresszuson.