Ki vezet Lengyelországot? Az indián, aki kihaladta Hašek-t, és majdnem megdöbbentette Kanadát

Nolan, három évvel ezelőtt az oroszországi Szocsiban ismét megmutatta edzőjét. A bátor csatát végül győztes aranyérmet ismét megerősítette, hogy ismeri őt, gyakran alábecsült, kórtermek nyomja össze a maximális értéket.

Ez vad és fékezhetetlen. Nolan lekerekített karakter maszk vonásait, „vörös arcok” eredeti lakói Észak-Amerikában.

Nem fogad el kompromisszumot, büszke. Egyszer játszott az NHL-ben, és ő is elkapta a fiait a dicsőséges versenyért. Brandon elder röviden Karolinában, a fiatalabb Nolan már két Los Angeles-i Stanley-kupaot nyert.

A játékosok lenyűgöző edzőt készíthetnek nagyon nikotinból, és a minőségi teljesítményért küzdenek. Először 20 évvel ezelőtt mutatta be a nagy színpadon.1997-ben jelent meg az ár melletti a legjobb NHL edző a Buffalo majd legurult a alaprész.

nézeteltérések Hašek és túl magas igényeket

De az előbbi bandita már régóta érthető Dominik Hašek, aki gondolt rá gondolt, hogy a jégkorong nem érti, sőt, nem tetszik neki túl könnyű edzés, rossz szervezés a játék, és a rossz táplálkozás csapattársak. amely Nolan csak néztem.

Hašek még azt állította, hogy Nolan letölteni riporterek bizalmas információkat a kabinból. Cseh kapus, majd azt mondta: „Ez jobb, ha Ted Buffalo elhagyja. Ez csak hasznot számunkra. „

De Buffalo Nolan számolni. Szerződést kötött.Azonban a szerződés túl alacsony volt ahhoz, hogy az igényes edző megtámadja őt. Nagyra értékelte a szolgáltatásait. Egy másik ajánlat még nem érkezett meg. És így a két fél elváltak.

A Tale az első indiai edző az NHL-ben, valamint egy hatalmas kemény munkások, akik, ellentétben a sok rokon fulladjon alkoholfüggőség, az idő alatt.

Long Island Niagara Falls

Nolan később visszatért a híres verseny, vezette a NY Islanders és végül két évig ismét a bivalyokon állt. Ez gyűjtött válogatott élményt Lett.

2014-ben, majd szinte sokkolta vele született Kanadában az olimpián.Mert lettek állt, mielőtt a világbajnokság Minszkben, Fehéroroszország, akkor szentelte magát, csak az ő végzetes klub Niagara Falls. Ismét minden nem megy pontosan előtt jól tavaly májusban Buffalo kirúgtak.

A következő kihívás bólintás most, Lengyelország. Az IIHF rangsor 20. válogatott.

„Számítunk kanadai iskola. Az ország a közelmúltban a jégkorong a legjobb a világon, és örülünk, hogy mi van egy ilyen nagy edző, „élvezi Dawid Chwalku vezetője, a lengyel Jégkorong Szövetség.

Most devětapadesátiletý edző izgatta, még ha lett etapban. “Ő ismeri az európai jégkorongot.Arra számítunk, hogy jobb eredményekkel segítene minket, mint eddig elértünk “- mondja Chwalka.

Képes lesz dicsérni a választására?