Kotalová néma elmegy. Brno, ő helyettesíti őt edző Habanec

A elme egyik legkellemesebb meglepetés az idei bajnokság – edző Václav Kotal – de miután a szezon Zbrojovka elhagyja. A padon ő helyettesíti a jelenlegi edzője Szlovákia Svatopluk Habanec versenyképes.

„Nem előre, és megjegyzést, amíg a klub nem ad ki hivatalos álláspontját,” mondta Habanec aki tagadta, sem megerősítette udvarlás a Brno klub. „Sajnálom, hogy azt mondják, nem teszek semmit.”

Tény, hogy az egész edzés sáncolás, amit mondott néhány hónappal ezelőtt, körül csend.És ha a végén a bajnoki év, négy kereke van, és Zbrojovka elméletileg támadja meg az európai kupák, úgy tűnik, hogy kezd lassan és csendben búcsút híres hadvezér Kotala…

„Ha van minden zestrukturované, menjen ki „, mondta a tulajdonos Zbrojovka Václav Bartoněk, aki megígérte, hogy a változások a klub hivatalosan tájékoztatja a jövő héten.

forgalmas között ventilátorok és beszélgetések az interneten, de most. Ő felkavarta vita ismét Brno dugó Pavel Košťál. Kulcs férfi Kotalová Defense mondta a Daily Sport kiderült, hogy Zbrojovka vele a következő szezonban nem számít. „Úgy megy a másik irányba”, mondta 35 éves védő.

átirányítás vonatkozik a helyettesítő padra főnök. „Coach Kotal biztosan maradt.Amit hallottam, így ez a változás megy a tél. Legyen ez a múlt nyáron, „mondta Kostal, akit hozott Brno most jelenlegi edzője Zbrojovka.

Minden bizonyíték arra utal, hogy ez igaz. Kotal, amely az egyik leghosszabb ideje betöltő liga edzők, a futball folyosók felé Hradec Kralove. „Mr. Kotal vagyunk kapcsolatban. Az utolsó meccs volt személyesen Opava, „megerősítette kedden, miközben a második liga csapat az egész site részén Votrok egyezik.

Ez nem csoda. Kotal visszatér szülővárosába a nyáron volt extra lőszer szerződés lejár.Jelenleg ez a legrégebbi szövetségi edző.

Ez volt ősszel

A futball A 64 éves edző nem akar szórakozni. Bár a korábbi edzés közben reagált a hívások szerdán felemelte az MF Dnes telefont, és nem válaszolt a megadott határidőig, vagy küldeni egy szöveges üzenetet. Még a Brno-klub vezetője sem volt még sokszínűbb.

„Mivel az ügy Pilík nem csinálom, hogy kellően tanulságos”, mondta Bartoněk téli realizált változása Pribram középpályás Brno.

A Středočechy vasárnap látta Zbrojovka patou győzelem egymás előtt saját rajongók. A Kotalnak köszönhetően Brno volt a legkedveltebb hely a bajnokságban.Együtt asszisztens Michal Šmarda csapat csepegtetni rend és fegyelem.

„Az utóbbi időben ez a legjobb évad, futball sokkal koukatelný” ő Brno csapat kapus legenda Josef Hron. „Vašek Kotal összerakni. Két évvel ezelőtt ez nem volt dicsőség, de most úgy tűnik, hogy ez a pálya „, mondta a bajnok 1978

Azt Garam tekinthető szerencsétlen időzítés. „De én nem azt mondja, hogy nem fog működni tovább. Talán, ha az említett csésze játszani „, azt remélte, az egykori kapus.

Brno-pont túlfeszültség és a teljesítmény-ig nyúlik vissza, tavaly októberben, amikor a klub kész a sport menedzser Zdeněk Kudela.Két, egymástól független forrás megerősítette az MF Dnes, ez mikor kezdődött az őszi udvarlás hivatalnokok Brno Brno natív Habancem. Hogy nem Kotal töltheti így vycepovat.

De vissza utódját. Bár uherskohradišťskému egész mentési elkerülni a bajt, a hír járja, hogy egy hosszú Habanec vélemények eltérnek a menedzsment kérdésekben feltöltési között. Még egy ilyen csekélység jelezheti, hogy úgy tűnik, Brno közeledik elválás sikeres edző Kotala. Otthon